Citypress-gr®

Επικοινωνήστε μαζί μας : email: citypress.gr@gmail.com

>"..Πάντων ηγούμαι πονηροτάτους είναι και μεγίστης ζημιας αξίους ,

Posted by defactogr στο Αύγουστος 6, 2008

>

Ισοκρατης «Περι Αντιδοσεως»

Οι ελευθερα σκεπτομενοι Ελληνες οι περιηγητες του διαδικτυου μάλλον θα συμφωνήσουν. Δεν χρειάζεται να έχη φοιτήσει καποιος στα στα γκούλαγκ 10 συναπτα ετη,όπως ενας Τιτανας του πνευματος και της διαννοησεως ,επειδη ακουσον ακουσον, σε επιστολη προς φιλο του οντας στο μετωπο ο Σολζενιτσιν εγραψε ότι «ο ανθρωπος με το μουστακι» , όπως θα λεγεμε εμεις σημερα η κοντη χωρις μουστακι, « είναι χειροτερος από τον Χιτλερ» .Ούτε βεβαιως στα «σωφρονιστήρια» της Σιβηρίας, ή στα δημόσια ψυχιατρεία των απελευθερωθεισών Ανατολικών χωρών. Η να εχη αναζήτήσει τους νεκρούς του στις πηγάδες, στα βάραθρα και στα νταμάρια.

Δεν χρειάζονται όλα αυτά σε όποιον διαθέτει νοημοσύνη και ελεύθερη σκέψη, δια να αντιληφθή, ότι οποίαν σχέσιν έχει ο φάντης με το ρετσινόλαδο, τοιαύτην έχει η δημοκρατία και η ελευθερία με την κομμουνιστική τυραννία.

Όμως στην χωρα μας η « προοδος» ταξιδευει αναποδα. Μια ηθική παρακμή και σηψαιμία που έχει επεκταθεί μεχρι μυελού οστών στον «ηγετικό» κορμό της Ελληνικής Κοινωνίας, επιτεινει την πληρη αποχαυνωσι..

Διοτι κατά μίαν ανακολουθίαν προόδου και ιστορικής εξελίξεως, όσον η «επιδημική» αυτή νοητική διαστροφή, διεθνώς αφανίζετο, ως αποτέλεσμα ουσιαστικώς της ελευθερίας της γνώσεως και της οικονομικο-τεχνολογικής αναπτύξεως των προοδευτικων (κυριολεκτικώς) κοινωνιών, τόσον στην πατρίδα μας, τα τελευταία τριάντα και χρόνια, άκρως συνυφασμένη με την κληρονομική διαδοχή των βουλευτικών εδράνων και κυβερνητικών θώκων, την μονοπωλησι της εξουσιας από ανικανους κληρονομους ονοματος, εγιγαντώνετο ο κρατισμός και η υποταγή στην μιά και μόνο άποψι. Αυτή της κομμουνιστικής εκδοχής. Απο την Ιστορια,εως την οικονομια, το εργατικο δικαιο, τα «κεκτημενα» , τις

» ιδιωτικοποιησεις» . την » οικολογια» , την » διαφορετικοτητα» τον τυφλο » αντι-αμερικανισμο».Σε ολα το ευαγγελιο της αριστερας, το κορανι του Σταλιν αναμασσωνται στα καναλια, στις υηλεορασεις στις εφημεριδες.Οασις σκεψεως, το Διαδικτυο.

Ετσι σήμερα δεν υπάρχει σύλλογος, σωματείο (παρακαλώ ας βρούμε έστω ένα) απο εκείνα των Οικοδόμων, των Δικηγόρων, της ΟΛΜΕ, της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας ή ακόμη των Μηχανικών και των Ιατρών, με τις καπιταλιστικές τσέπες και τα μαρξιστικές ιδέες, στην χώρα μας, που να μη δηλώνουν υποταγή και συμπαράταξη στην φανατική δογματική και μονομερή άποψι της αριστεράς..Ο ριζοσπαστης ειναι Λουκυ λουκ και Αστεριξ εν σχεσει με τα ενημερωτικα δελτια αυτων των φορεων.

Ετσι εχουμε καταληξει να βιωνουμε την αντεστραμμενη καταστασι, κατα την οποια,.Το κομμα που δεν εκφραζει ουτε το 10% του Ελληνικου λαου, ΝΑ ασκει επιρροη ως εάν να εκφραζει την πλειοψηφια των εκλογεων.

Μια οργανωμενη μειοψηφια οριζει η ιδια τον εαυτο της ως διερμηνευτη των συμφεροντων της ανοργανωτης πλειοψηφιαςκαι φροντιζει με ολα τα μεσα να επιβαλλει αυτη την αποκλειστικοτητα.

Στα πανεπιστήμια η κατάστασις ειναι ακόνη πιο χαοτική. Εκει υπάρχει η δικτατορία του μονολόγου των κομμουνιστών, ελέω ιδιοτύπου ασύλου, που αποτελεί ελληνική πρωτοτυπία ανά την υφήλιο..

Οι πρυτανικές αρχές ? Πρωταθλητές οσφυοκαμψίας στην «Μεγάλη Αδελφή» την Παπισσα του Περισσου. Δεν βλέπουν, δεν ακούν, δεν μιλούν.

Ομως ουδεμία άλωσις συνδικαλιστικών όργάνων, ποικίλλων σωματείων, φορέων και ενδογενής φίμωσις φοιτητικών ενώσεων, δεν έφερε τόση καταστροφή, όση η παράδοσις της 4ης εξουσίας στα χέρια και τα στόματα των ημεδαπών ταλιμπάν και λοιπών απολογητών των στρατοπέδων γκούλαγκ της παλαι ποτέ αχανούς σοβιετίας. Διότι, ενώ όλοι αυτοί, οι προηγούμενοι, ων ούκ έστι αριθμός, συνδικαλιστικοί φορείς και σύλλογοι, κατάφερναν, να επηρεάζουν αρνητικά στους οικείους χώρους, μόνο τα μέλη τους, τα οποία βιώνουν την εξουσιαστική παντοδυναμία του κουκουέ,

οι δημοσιογράφοι, τα Μεσα Ενημερωσεως η 4η εξουσία, που καρκινικα μετηλλάχθη σε 1η, μας δηλητηριάζουν όλους. Και το χειρότερο κάθε μέρα, καθε ώρα, κάθε λεπτό. Τα Μεσα Ενημερωσεως μονοπωλούν την «αλήθεια» που είναι πάντα μόνο η δική τους άποψις για κάθε θέμα χωρίς αντίλογο.

Οι Ελληνες είναι φιμωμένοι, σιωπηλοί όμηροι, καταδικασμένοι ν’ ακούνε μόνο την μία άποψη… Την γνώμη τους υποτίθεται ότι εκφράζουν οι στρατονόμοι του τύπου. Οι δικτατορίσκοι των μικροφώνων και των τηλεοπτικών παραθύρων. Ετσι, έχουμε φτάσει στο σημείο όπου, όλοι μα όλοι οι Ελληνες φαίνεται ότι ασπάζονται μία και μόνο άποψη. Αυτή που εκάστοτε ογκανίζουν οι σύγχρονοι εξουσιαστές, που είναι πάντα η αριστερή εκδοχή περί παντός επιστητού, απο την οικονομία έως την ιστορία, χωρίς αντίλογο και με την ενορχήστρωση του δημοσιογραφικού αλάθητου και κύρους, ότι η μία αυτή άποψη είναι και η «αληθινή» αλλα «συμπτωματικώς» και η κοινή

Απο τα μαρξιστοκρατούμενα πανεπιστήμια έως την διδασκαλική συνομοσπονδία και τα «συνδικάτα» όλων των επαγγελματικών συντεχνιών, δημιουργείται ένα αφανές αλλα υπαρκτό κάθε φορά, που το καλούν οι πατρώνες του, παν-κομμουνιστικό λαικό μέτωπο, απο τις νεολαίες στα πολυπαθή ιδρύματα που κατ’ επίφασιν καλούνται πανεπιστήμια,έως τα σωματεία των εκπαιδευτικών, την ΟΛΜΕ, το ΤΕΕ, τους συλλόγους των Ιατρών, των Δικηγόρων των Οικοδόμων, των Δημοσιογράφων. Παντού σε κάθε συντεχνία η εξωραιστικό σύλλογο, συνδικάτο επαγγελματιών, έχουμε την αποστεομένη σταλινική άποψι των στρατευμένων του κουκουέ Σταλινικα, τυραννικά, δικτατορικά, δηλαδή κομμουνιστικά έχει επιβληθεί μονο μία άποψη, η νέα- αλήθεια.

Όμως οι σκεπτομενοι πολιτες, η κοινωνια της παιδειας και της γνωσεως, της μερας που ζουμε σημερα και θα είναι το αυριο. Αυτοι ολοι που θα εχουν προσβασι στο διαδικτυο, στις ιστοσελιδες Ελευθερων διανοητων που συ-(ν)- ζητουν την Α-ληθεια και σεβονται την άλλη αποψι. Ειναι θεμα χρονου να επιτυχουν την οριστικη καταδικη του ολοκληρωτισμου της «κοινης» γνωμης των Μεσων Ενημερωσεως. Την κατακρημνησι της δικτατοριας των δολοφονων της σκεψεως…

Μια αλλη εποχη εχει ηδη ανατειλλει…Αργοτερα ή ενωριτερα, ο ηλιος της θα φωτιση κι’εμας….Ειναι η ελπιδα

ΙΑΣΩΝ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

 
Αρέσει σε %d bloggers: