Citypress-gr®

Επικοινωνήστε μαζί μας : email: citypress.gr@gmail.com

Archive for 7 Δεκεμβρίου 2008

>ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ…

Posted by defactogr στο 7 Δεκεμβρίου, 2008

>

Παραίτηση του δικηγόρου Β. Καπερνάρου, ο οποίος δεν θα υπερασπιστεί τον ένα Αστυνομικό.Τον άλλο αστυνομικό θά υπερασπιστεί ή κυρία Σαλαβράκου.

Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>Η ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥ ΤΑΞΙΤΖΗ

Posted by defactogr στο 7 Δεκεμβρίου, 2008

>

Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ…
ΑΛΕΞΗΣ ΓΡΗΓΟΡΟΠΟΥΛΟΣ…ΑΝΤΕ ΡΕ ΚΩΛΟΜΠΑΤΣΕ.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ…ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΛ…Α ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ Κου ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟΥ ΤΑΞΙΤΖΗ

Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>ΔΕ ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΤΕ ΚΙ ΟΛΑΣ, ΕΤΣΙ; ΟΤΑΝ ΠΕΤΑΣ ΜΟΛΟΤΩΦ,ΠΕΤΡΕΣ,ΡΟΠΑΛΑ, ΠΑΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙΣ!! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΑΝΕ ΜΕ..ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ & ΓΛΥΦΙΤΖΟΥΡΙΑ;

Posted by defactogr στο 7 Δεκεμβρίου, 2008

>ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΦΙΛΕ. ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ OΛΩΝ ΤΩΝ BLOGS !!

Αγαπητοί φίλοι του skeftomasteellhnika.gr,
Παρακολουθώ την ολονύκτια κι ολοήμερη προσπάθεια του blogg σας και άλλων αξιόλογων όπως: taxalia, kafeneio,troktiko, presmme, sibila, Citypress-gr, press-gr κ.λ.π. για την κάλυψη και κυρίως για την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ των γεγονότων και αντιλαμβάνομαι το μέγεθος της προσπάθειας και της προσφοράς σας, εν αντιθέσει με τα κραταιά ΜΜΕ που σας κλέβουν ασύστολα, εκμεταλεύονται και παραποιούν τον κόπο σας.
Ζούμε ενα τραγικό Σαββατοκύριακο, ένα απο τα χειρότερα της 20ετίας.H συνέχεια εδώ…http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/

Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>The Olympians – Αλέξης

Posted by defactogr στο 7 Δεκεμβρίου, 2008

>

Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>ΝΕΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ…ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ…ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…

Posted by defactogr στο 7 Δεκεμβρίου, 2008

>

Ενα 24ωρο μετα το θανατο του 16χρονου Αλεξανδρου στα Εξαρχεια,απο πυρα αστυνομικου…και ηδη το μισο κεντρο της Αθηνας,εχει καταστραφει ολοκληρωτικα…οπως επισης ζημιες εχουν καταγραφει και σε πολλα μεγαλα και μικρα αστικα κεντρα της χωρας.
Αυριο Δευτερα,η κατασταση αναμενεται να δυσκολεψει ακομη πιο πολυ…καθως εκτος απο τις πορειες των διαδηλωτων,η αστυνομια θα πρεπει να «προστατεψει» και ολους εκεινους τους εργαζομενους που θα πανε στις δουλειες τους…
Για να δουμε τι θα δουμε…
Αυτη η ιστορια αρχισε με το αιμα ενος αθωωου παιδιου και ολοι αγωνιουμε για το πως θα κλεισει…

ΠΡΕΖΑ TV

Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>Από τη διαδήλωση στη Θεσσαλονίκη

Posted by defactogr στο 7 Δεκεμβρίου, 2008

>

ΠΗΓΗ…http://magicasland.com/

Μετά τη χθεσινή άνανδρη για να το πω ευγενικά, δολοφονία του δεκαεξάχρονου στα Εξάρχεια ήταν λογικό πως θα γινόταν διαδηλώσεις διαμαρτυρίας σήμερα. Φυσικά τίποτα από όλα αυτά δε θα φέρει τον πιτσιρίκο πίσω αλλά σίγουρα μπορεί να δείξει την οργή του κόσμου.

Με το κεφάλι λίγο καζάνι από τα δακρυγόνα που φάγαμε σε κοντινή απόσταση και χωρίς να έχω καταφέρει ακόμα να γυρίσω σπίτι, αφενώς γιατί δεν υπήρχε κυκλοφορία και αφετέρου γιατί είδα μια δεύτερη πορεία να κατηφορίζει πριν από λίγο, χαίρομαι που τουλάχιστον μου παρέχουν φιλοξενία τα σπίτια άλλων blogger της πόλης.

Το πρωί η Θεσσαλονίκη ήταν ήσυχη και χωρίς ιδιαίτερες ζημιές. Στη βόλτα που έκανα παρατήρησα τη σπασμένη τζαμαρία του ABC, το υποκατάστημα της Eurobank στη Ναυαρίνου και δυο καταστήματα της Vodafone στην Εγνατία. Όταν φωτογράφιζα την τράπεζα με πλησίασε κάποιος χωρίς στολή και μου είπε ότι… απαγορεύεται να φωτογραφίζουμε τράπεζες (!)

Λίγο αργότερα συνάντησα τον Craig στην Καμάρα και στη συνέχεια τον Αστέρη και τον Αργο ακολουθήσαμε την πορεία η οποία ήταν αρκετά ειρηνική μέχρι τη στιγμή που έφτασε στο Α.Τ. Λευκού Πύργου. Εκεί πέσαν οι πρώτες μολότωφ και τα πρώτα δακρυγόνα ανάμεσα σε κουκουλοφόρους και αστυνομία. Μέσα στον πανικό χαθήκαμε όλοι μεταξύ μας προσπαθώντας να βρούμε δρομο διαφυγής από τα δακρυγόνα που διέλυσαν τα μάτια μας προσπαθώντας να ξαναβρούμε την ανάσα μας.

Επέλεξα την Ερμού αλλά όπως έστριψα έπεσε άλλο ένα δακρυγόνο δίπλα μου και τελικά χώθηκα μέσα στο Καπάνι που εκείνη την ώρα μου φάνηκε ως ασφαλέστερο σημείο. Προσπάθησα να ανέβω στην Εγνατία αλλά λίγο πριν βγω είδα να γίνεται πανικός και εκεί οπότε επέστρεψα πίσω και κατευθύνθηκα προς τα κάτω. Από την Ερμού έβλεπα να περνάνε οι δυνάμεις τις αστυνομίας ενώ στη Βενιζέλου οι μόνοι που κυκλοφορούσαν χωρίς πρόβλημα ήταν όσοι φορούσαν μάσκες. Μέσα στο Καπάνι είχε εγκλωβιστεί κόσμος που δεν είχε καμία σχέση με την διαδήλωση, γιαγιάδες και γονείς με πιτσιρίκια τους οποίους προσπαθούσα να κρατήσω μακριά από τους δρόμους με τα επεισόδια.

Βρέθηκα ξανά με τον Αστέρη και ανεβήκαμε τη Βενιζελου όπου καιγόταν κάδοι. Η πορεία κατευθύνθηκε στο Υπουργείο ενώ εκείνη την ώρα βλέπαμε δυνάμεις της αστυνομίας να ανεβαίνουν παράλληλα την πλατεία Αρχαίας Αγοράς. Η πορεία συνέχισε με κατεύθυνση προς την Έκθεση και κάπου εκεί αποχωρήσαμε κι εμείς.

Χαίρομαι ιδιαίτερα που σε όλη τη διάρκεια της πορείας υπήρχε επικοινωνία μεταξύ μιας ομάδας bloggers που την ακολουθούσαν οπότε γνωρίζαμε πως όλοι ήταν καλά χωίς προβλήματα.

Οι καταστροφές καταστημάτων που έγιναν στη Θεσσαλονίκη ήταν επιλεγμένες αρκετά προσεκτικά νομίζω, μια και αφορούσαν τράπεζες, καταστήματα κινητής τηλεφωνίας, σουπερ μάρκετ και ένα κατάστημα με εκκλησιαστικά είδη.

Πριν μισή ώρα μια ακόμα μικρή πορεία κατευθύνθηκε προς Αριστοτέλους κατεβαίνοντας την Εθνικής Αμύνης και ακολουθούμενοι από δυνάμεις των ΜΑΤ, ενώ πριν λίγο ακούστηκε θόρυβος από τα Πανεπιστήμια και είδαμε Πυροσβεστικό όχημα. Δε ξέρω τι θα ακολουθήσει στη συνέχεια

Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>Τριήμερη απεργία οι Πανεπιστημιακοί

Posted by defactogr στο 7 Δεκεμβρίου, 2008

>Σε τριήμερη απεργία από τη Δευτέρα μέχρι την Τετάρτη καλεί τα μέλη της η Ομοσπονδία των Πανεπιστημιακών ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το θάνατο του νεαρού στα Εξάρχεια. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Διδακτικού Προσωπικού των Πανεπιστημίων έχει ήδη εξαγγείλει 24ωρη για τις 10 Δεκεμβρίου, μαζί με άλλους εργαζόμενους. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, οδηγήθηκε στην πρόταση τόσο με αφορμή τον τραγικό θάνατο του 15χρονου αγοριού στα Εξάρχεια, όσο και εξ αιτίας σειράς μέτρων της κυβέρνησης. Συγκεκριμένα στην πρόταση προς τους συλλόγους των καθηγητών, η Ομοσπονδία τονίζει: «Επαναβεβαιώνουμε την αποφασιστικότητά μας στον αγώνα μαζί με τους φοιτητές, τους εκπαιδευτικούς και τη νεολαία για το δικαίωμα σε ανθρώπινη ζωή και μέλλον, για τη δημόσια και δωρεάν παιδεία για όλους τους νέους, για τα κοινωνικά και πολιτικά δικαιώματα, για το δικαίωμα στους συλλογικούς αγώνες». Παράλληλα, το Συμβούλιο του ΤΕΙ Αθήνας, αποφάσισε την αναστολή της λειτουργίας του Ιδρύματος για τη Δευτέρα. Στόχος του ιδρύματος, όπως τονίζει σε σχετική ανακοίνωσή του, είναι να συμβάλλει στην εκτόνωση της τεταμένης κατάστασης που επικρατεί στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Αθήνας.

indymedia

Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>6 Δεκεμβρίου – Σαν Σήμερα θα λέμε …

Posted by defactogr στο 7 Δεκεμβρίου, 2008

>

Σκότωσαν ένα παιδί 15 χρονών




Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>Είναι αδίστακτοι

Posted by defactogr στο 7 Δεκεμβρίου, 2008

>
Οι τρομοκράτες της υφηλίου και τα όργανά τους είναι αδίστακτοι.

Έχουμε αναλύσει διεξοδικά, εδώ και χρόνια, ότι προκειμένου να επιβάλλουν τα σχέδιά τους στην Ελλάδα οι τρομοκράτες της υφηλίου δεν θα διστάσουν μπροστά σε τίποτα. Θα προβούν και σε εν ψυχρώ δολοφονίες.
Η δολοφονία του 15τάχρονου είναι η συνέχεια και η κλιμάκωση της ωμής τρομοκρατίας που ζούμε τα τελευταία χρόνια:
α). Εμπρηστικός πόλεμος κατά της Ελλάδας. Ο οργανωμένος εφιάλτης των εμπρησμών ήταν ανοικτός πόλεμος κατά της Ελλάδας για το θράσος της να αψηφήσει τις αυτοκρατορικές εντολές και να συνάψει κομβικές σχέσεις με τη Ρωσία.
β). Οι ποικίλοι και πολύχρωμοι κουκουλοφόροι με τις βιοπραγίες, τις καταστροφές, τα καψίματα ναών, σημαιών, μνημείων και τόσων άλλων ωμών προβοκατόρικων πράξεων.
γ). Η λαίλαπα των σκανδάλων και της σκανδαλολογίας. Και πάρα πολλά άλλα φοβερά που ζούμε τα τελευταία χρόνια.

Τη στυγνή δολοφονία του νεαρού πρέπει να την εντάξουμε μέσα σε αυτή την τρομοκρατική στρατηγική έντασης και πολιτικών ανωμαλιών. Δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός, ούτε έγινε κατά λάθος. Το ότι δεν είχαμε μέχρι σήμερα θανάτους, μέσα σε αυτή την κλιμακούμενη τρομοκρατική στρατηγική των πολιτικών προβοκατσιών ήταν θαύμα.
Τα ΜΜΕ, όργανα αυτού του τρομοκρατικού, προβοκατόρικου παιχνιδιού θα απομονώσουν το γεγονός της δολοφονίας από τη γενικότερη στρατηγική. Θα επικαλύψουν τους πραγματικούς ενόχους, θα «ζουμάρουν» στο θάνατο, θα εμπορευτούν τον θάνατο, θα περιοριστούν στην κτηνωδία των μπάτσων και τις ευθύνες της κυβέρνησης.
Το ίδιο και οι πολιτικές δυνάμεις. Και αυτές όργανα του παιχνιδιού θα επικαλύψουν τα πάντα και θα βγάλουν ένα και μοναδικό ένοχο: Την κυβέρνηση Καραμανλή.
Αυτός είναι και ο στόχος αυτής της προβοκάτσιας: Να ρίξουν όλες τις κακοδαιμονίες, τις βιαιότητες, τα σκάνδαλα και τις δολοφονίες στην «δεξιά» κυβέρνηση Καραμανλή.
Η εκτέλεση ενός 15άχρονου κινητοποιεί τη γενική οργή, προκαλεί συναισθηματικές εκρήξεις σεισμικές, συσκοτίζει την πολιτική σκέψη και καταδικάζει άμεσα τον άμεσα ορατό: Αυτόν που κυβερνάει. Σε τέτοιες άγριες συναισθηματικές εκρήξεις, πυροδοτούμενες και από τους μηχανισμούς του συστήματος (ΜΜΕ, πολιτικούς και τις προπαγανδιστικές μήτρες των πλανητικών κέντρων) χάνεται αυτό που κρύβεται πίσω από τα γεγονότα, εξαφανίζονται οι σπόνσορες των τρομοκρατικών γεγονότων και των δολοφονιών. Μένει μόνο η δολοφονική θηριωδία του μπάτσου και η κυβέρνηση.
Δεν τίθενται ούτε τα απλά ερωτήματα:
α). Είχε κανένα συμφέρον η κυβέρνηση και μάλιστα όταν είναι κολλημένη στον τοίχο από την ολομέτωπη και υστερική επίθεση που τις γίνεται να προβεί σε τέτοιες εν ψυχρώ δολοφονίες; Το αντίθετο!!!
β). Μέσα στους μηχανισμούς καταστολής και στους μηχανισμούς του κράτους δεν λειτουργούν θύλακες του παρακράτους; Και ποιο είναι σήμερα αυτό το παρακράτος, ποιοι το ελέγχουν και τι επιδιώκουν;
γ). Το παρακράτος δεν είναι αυτό (σήμερα το παρακράτος των Αμερικανών και των «νταβάδων») που σε διάφορες ιστορικές καμπές της ιστορίας μας δολοφονούσε εν ψυχρώ, προκειμένου να προωθήσει τα σχέδια των οικονομικών μας πατρώνων; Η ιστορία μας βρίθει από παραδείγματα.
δ). Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ δεν είναι αυτές που έχουν αναγάγει σε επιστήμη την τρομοκρατία και την προβοκάτσια, τις ωμές δολοφονίες λαών και αθώων ανθρώπων για να επιβάλουν τα συμφέροντά τους και τα εφιαλτικά τους σχέδια;
Εάν εξετάσουμε νηφάλια τα γεγονότα, έξω από κομματικές παρωπίδες και ιδεολογικά στερεότυπα, έξω από αυτά που εμπορεύονται τα ΜΜΕ, έξω από την τυφλή οργή της εν ψυχρώ δολοφονίας και τα θρηνώδη, δημαγωγικά αλαλάγματα, θα διαπιστώσουμε τούτο: Η δολοφονία του 15άχρονου αποτελεί μια νέα ωμή προβοκάτσια των μηχανισμών της πλανητικής εξουσίας εναντίον των πολιτικών μας πραγμάτων. Αποτελεί έναν κρίκο στην εφιαλτική αλυσίδα των επιθέσεων εναντίον της Ελλάδας από τους μηχανισμούς της πλανητικής τρομοκρατίας και προβοκάτσιας.
Είναι αυτοί οι μηχανισμοί που:
α). Έχουν αλώσει και υποτάξει το κράτος και ιδιαίτερα τα σώματα ασφαλείας. Δεν υπάρχει κρατική εξουσία που να μην ελέγχονται τμήματά της και άνθρωποί της από τις παρακρατικές «οργανώσεις» και μυστικές υπηρεσίες.
β). Έχουν αλώσει και τα κόμματα. Μέσα στα κόμματα λειτουργούν και δρούνε «φράξιες» των πλανητικών μηχανισμών και των ποικίλων «νταβάδων», παρακρατικές «φράξιες».
γ). Έχουν καταστήσει τα «αριστερά» ιδεολογήματα τα κυρίαρχα του καθεστώτος, συνακόλουθα έχουν υποτάξει και τμήματα των ηγεσιών των «αριστερών» κομμάτων.
δ). Επιδοτούν και κατευθύνουν τις «αριστερές» προπαγανδιστικές εστίες, οι οποίες αποτελούν τους ιδεολογικούς ροπαλοφόρους του αυτοκρατορικού πολυπολιτισμικού καθεστώτος.
ε). Κατασκευάζουν και καθοδηγούν τις ποικίλες «ομάδες κρούσης» των κουκουλοφόρων.
Αυτοί οι μηχανισμοί «στήσανε» την εν ψυχρώ δολοφονία και επιχειρούν να οργανώσουν μια «λαϊκά εξέγερση», ΟΧΙ εναντίον του συστήματος, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ εναντίον του Καραμανλή. Με την αγαστή συμπαράσταση και συμμετοχή των «αριστερών» πολιτικών λακέδων και καθεστωτικών εξαρτημάτων.
Τα γεγονότα το αποδεικνύουν αν τα εξετάσουμε πολιτικά και νηφάλια:
α). Το επεισόδιο της «σύγκρουσης» των μπάτσων με τους νεαρούς ήταν έξω από κάθε λογική των κινηματικών συγκρούσεων. Δεν υπήρχε ΚΑΜΙΑ κοινωνική κινητοποίηση που να οδήγησε σε σύγκρουση. Τα γεγονότα έγιναν σαν μια «τυχαία» διένεξη!!! Ένα περιπολικό ξαφνικά …βρέθηκε να «μαλώνει» με μια ομάδα νεαρών ατόμων!!!
ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ έγκλημα! Διατεταγμένα καθοδηγούμενοι νεαροί (χωρίς και οι ίδιοι να το γνωρίζουν) και διατεταγμένοι μπάτσοι. Διατεταγμένη και η δολοφονία. Μόνο πολιτικά αφελείς δεν μπορεί να διακρίνουν ότι εδώ υπάρχει προμελετημένο και σχεδιασμένο έγκλημα.
β). Εν ριπή οφθαλμού όλοι οι ιμάντες των «αντι-εξουσιαστών» ξεσηκώνονται!!!
γ). ΑΜΕΣΩΣ το ζήτημα παίρνει πανελλαδικές προεκτάσεις από τις οργανωμένες δυνάμεις της νεοταξικής αριστεράς. Το λαϊκό στοιχείο απουσιάζει και πριν, αλλά και μετά τα γεγονότα.
Το «εκσυγχρονιστικό» παρακράτος και ο ΣΥΡΙΖΑ κραυγάζουν δημαγωγικά και επιχειρούν να κατασκευάσουν νέο Πέτρουλα. Μόνο που ο Πέτρουλας έπεσε από τη σύγκρουση ενός ρωμαλέου και μαζικού λαϊκού κινήματος με το κράτος και παρακράτος της τότε δεξιάς!!!
Αυτά τα αντιδεξιά σύνδρομα θέλουν να αναστήσουν και σήμερα, αξιοποιώντας μια ζοφερή οικονομική και κοινωνική κατάσταση. Επιχειρείται η τυφλή πυροδότηση της λαϊκής οργής, όχι προς την κατεύθυνση της λαϊκής κινητικότητας και συνειδητοποίησης, όχι προς ένα αγώνα κατά του καθεστώτος και της σήψης του, αλλά προς την κατεύθυνση της απλής και τυφλής αντικατάστασης της κυβέρνησης με μια άλλη ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ελεγχόμενη από τους δυνάστες του κόσμου και τους εγχώριους «νταβάδες».
Μπαίνουμε σε μια εφιαλτική πολιτική περίοδο. Ευχόμαστε πραγματικά η ανάλυσή μας να είναι λάθος.
Ας αντισταθούμε στην πολιτική ύπνωση και ισοπέδωση που θέλουν να μας επιβάλλουν. ..

resaltomag.gr

Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Posted by defactogr στο 7 Δεκεμβρίου, 2008

>

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΟΤΙ ΑΝΑΒΑΛΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ 08.12.2008 & ΩΡΑ 17.00 ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>Ναι,πείτε μας ότι λυπόσαστε κιόλας!

Posted by defactogr στο 7 Δεκεμβρίου, 2008

> Στην αναμπουμπούλα ο λύκος χαίρεται…

Α ηδια και οργη.Για ολα και για ολους.Αυτες ειναι οι πρωτες σκεψεις που ερχονται στο μυαλο ενος σκεπτομενου πολιτη μετα τα οσα τραγικα συνεβησαν και συμβαινουν ακομα σε ολη τη χωρα,εξαιτιας του θανατου του 16χρονου απο πυροβολισμο αστυνομικου.Η υποκρισια,τα κροκοδειλια δακρυα και η…ιερη αγανακτηση ορισμενων ξεχειλιζουν…

Βγηκαν λοιπον τα κομματα με προεξαρχοντα τον…αδιαφθορο και γνωστο καιροσκοπο Συριζα να καταδικασουν το γεγονος,αναρωτωμενοι «πώς ειναι δυνατον οι αστυνομικοι να συμπεριφερονται λες και η χωρα βρισκεται σε πολεμο»!Μα καλα,εκει στην Κουμουνδουρου τωρα ξυπνησατε και ανακαλυψατε την Αμερικη;Δεν εχετε ιδεα τι συμβαινει καθημερινα στους δρομους της Αθηνας και οχι μονο;Ενταξει,καταλαβαινουμε οτι η Εκαλη και οι λοιπες…φτωχογειτονιες που μενει ο Αλεξης και η παρεα του απεχουν αρκετα απο τα Εξαρχεια,αλλα κατι θα επρεπε να ξερετε κι εσεις…ή μηπως οχι;

Απο την αλλη,ενα ανικανο κρατος που δεν παρεχει τη σωστη εκπαιδευση στους αστυνομικους και κυριως,τους βαζει μεσα στη φωλια του λυκου ανα…δυαδες,ωστε να μην προκληθουν οι νταβατζηδες των Εξαρχειων!Δυο Υπουργοι που υποβαλλουν παραιτησεις για τα ματια του κοσμου,αντι να στρωθουν στη δουλεια και να δωσουν λυσεις.Κι ενας Πρωθυπουργος,που σερνεται αξιολυπητα πισω απο δημοσκοπησεις και «σκανδαλα»,πασχιζοντας να κρατησει την καρεκλα του.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ…http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/

Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>Η δεξιές πολιτικές του επίσημου Κράτους, υπεύθυνες για τον ξασηκωμό του κόσμου

Posted by defactogr στο 7 Δεκεμβρίου, 2008

>

Άρθρο του πολιτικού μας σχολιαστή

Γιώργου Πιά.

Ντροπή και Αίσχος στο επίσημο Κράτος με τις δεξιές πολιτικές που ακολουθεί εδώ και κάποιες δεκαετίες στον τομέα της αστυνόμευσης αλλά και της ασφάλειας των ελλήνων.

Απεδείχθη ανίκανο να προστατεύει τις περιουσίες αλλά και την ίδια τη ζωή των πολιτών του. Δεν υπάρχει έλεγχος στην εισαγωγή και εκπαίδευση των ανθρώπων που στελεχώνουν τα σώματα ασφαλείας. Έτσι διαπιστώνουμε πως η Αστυνομία έχει στους κόλπους της πολλούς διεφθαρμένους κι άσχετους με το αντικείμενο που έχουν κληθεί να την υπηρετήσουν. Μεταξύ των οποίων (όπως από γεγονότα αποδεικνύεται) και κάποια αποβράσματα της κοινωνίας που μπήκαν στο σώμα είτε για να πλουτίσουν μέσω της παρανομίας και των εκβιασμών, είτε για να εκδικηθούν συνανθρώπους τους. Αποδεικνύεται πως η ίδια η Αστυνομία με τις ενέργειές της καταλύει το Κράτος, αφού δεν μπορεί να επέμβει αποτελεσματικά και κυρίως αναίμακτα στην όποια καταστολή και στην περιφρούρηση των περιουσιών των ελλήνων φορολογουμένων πολιτών. Ποτέ μέχρις σήμερα δεν συνέλαβε ταραξίες που προκαλούν αναστάτωση στην ομαλή ζωή αλλά και φθορές στις περιουσίες.

Στον ίδιο βαθμό παράλληλα κατηγορούμενη στα μάτια του κόσμου είναι και η ίδια η ελληνική Δικαιοσύνη που με τις μη ανάλογες παρεμβάσεις της , αφήνει τον κάθε έλληνα ή ξένο εγκληματία ( με γελοίες ποινές ) να διασαλεύει την ομαλότητα και την εύρυθμη λειτουργία του πολιτεύματος. Το ίδιο το Κράτος με τις παραλήψεις του, με την αντιλαϊκή πολιτική του, με τη μη θέσπιση αυστηρών νόμων για τους διασαλευτές, με την εγκληματική συμπεριφορά των οργάνων του, μας γύρισε πίσω στις μέρες της Χούντας και του Πολυτεχνείου με το φόνο του 16χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Με τους μισθούς και τις συντάξεις πείνας που δίδει στους πολίτες του, στον αντίποδα των σκανδάλων και της ρεμούλας από πλευράς πρωτοκλασάτων στελεχών των τελευταίων κυβερνήσεων, κατάφερε να ξεσηκώσει και να κατεβάσει τον κόσμο στα πεζοδρόμια και τις πλατείες. Και τώρα έρχεται να τον αντιμετωπίσει με τα γκλόπσ, τα δακρυγόνα και με τα όπλα που τα στέφει κι εναντίον 16άχρονων αμούστακων παιδιών. Και δεν εννοούμε μόνο την κυβέρνηση της Ν.Δ., εννοούμε όλα τα σημερινά κόμματα της Βουλής , που αποδεικνύονται ακατάλληλα κι επικίνδυνα για τον τόπο. Αποτελούν και τα 5 , μέρος του συστήματος και του οργανωμένου εγκλήματος κατά του μέσου έλληνα που τον έχουν καταντήσει επαίτη ως προς το ζην.

Ο ελληνικός λαός δικαιολογημένα επαναστατεί σήμερα και ζητάει το δίκιο του. Ζητάει να φύγετε από την κυβέρνηση, ζητάει να τιμωρηθούν οι ένοχοι της ρεμούλας και της αρπαχτής, της σημερινής κατάντιας του τόπου. Και η Επανάσταση αυτή που θα έχει παλμό και δύναμη ψυχής θα έχει και συνέχεια.

Κύριοι της κυβέρνησης , αλλάξτε ρότα σήμερα όσο είναι καιρός, γιατί αύριο θα είναι αργά. Η επανάσταση των λαϊκών μαζών θα σας πνίξει.

Κι αυτή θα είναι η δικαιότερη τιμωρία σας.

Αναρτήθηκε από BLOG ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>Ηθικοι αυτουργοι, η απαθεια.. η προστασια, η ανοχη , ο "λαικισμος"

Posted by defactogr στο 7 Δεκεμβρίου, 2008

>

Λυσι δεν ειναι η κατασυκοφάντησις της Αστυνομίας..

Πιθανώς να μπορούσε να λεχθεί και με καλλίτερο τρόπο. Ενώ αρπάζουν κάθε ευκαιρία για να επιτεθούν, μας εξηγούν κάθε φορά ότι δεν έκαναν τίποτε περισσότερο από το να αμυνθούν.

Οι εικόνες που βλέπουμε σε τοσες πολεις της Ελλαδος, αδιάψευστες, ηχηρές, φωτισμενες με φωτια, προκαλούν την λογική. Αν η όρασις μεταφέρει σε όλους μας την ίδια στιγμιαία όψι της πραγματικότητος.Παλουκια, πετρες, , οδοφραγματα με καιγομενους καδους, μολοτωφ ιπταμενες καταληγουν στις αστυνομικες διμοιριες.Περιουσιες ασχετων πολιτων, καταστηματα, περιπτερα, τραπεζες, αυτοκινητα παραδομενα στην «αυθορμητη» μανια των ψυχοπαθων..Που υποτιθεται, οτι επιτελους τωρα εχουν και καποιο λογο..Τον θανασιμο τραυματισμο του ατυχου νεου, του οποιου η δυστυχης κα θρηνουσα οικογενεια δεν ανηκει σ’αυτες που κτυπησε η φτωχεια αλλα ουτε στη γενια των 700 ευρω..

Ομως οι αστυνομικοί, ενώ καθημερινως εισπράττουν αυτή την συμπεριφορά ( και χωρις καποιο θυμα, πολλω δε μαλλον τωρα που οι ειρηνοφιλοι δραστες, βρηκαν αφορμη) , είναι «υποχρεωμένοι» συμφωνα με τα Μεσα Αποβλακωσεως αλλα και τους ηθικους αυτουργους, που ειναι τα κομματα και οι ψευδοδιαννοουμενοι, δηλαδη ολοι αυτοι που υποθαλπτουν σε καθε ευκαιρια τα «παιδια» και τα νουθετουν προοδευτικα, να μην καθονται «τα παιδια» στον καναπε αλλα να πετανε μολοτωφ,πρεπει, να ανταποδίδουν οι αστυνομικοι, σ αυτη την μισητικη βια, γλαδιόλα και γαρδένιες ή γιασεμιά ενώ τα βιολιά του Δήμου, θα παίζουν, όπως οι ηρωικοί μουσικοί στο κατάστρωμα του Τιτανικού, λίγο πριν από την βύθισί του.

Αλλα ειναι αυτονοητο και αναμενομενο.Οταν καθε μερα πυρπολεις, βριζεις, επιτιθεσαι, ειναι προφανες οτι σε καποια στιγμη αδυναμιας και υπερεντασεως θα παρης απαντησι δυστυχως εξ ισου επιθετικη με συνεπειες οπως η χθεσινη..Κανεις ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙ το γεγονος.Ομως για να εξηγησουμε την τραγικη καταληξι , οφειλουμε να ειμεθα ειλικρινεις.

Οταν η πολιτικη ζωη του τοπου διαπνεεται απο μισαλλοδοξια μισος υβρεις, λεκτικο βανδαλισμο και οι εκπροσωποι μας μονο που δεν πιανονται πολιτισμενα στα χερια…

Οταν τα Μεσα Αποβλακωσεως λυσσομανουν αφριζοντας με γουρλωμενα ματια ουσιαστικα οχι κατα αυτης ή της αλλης κυβερνησεως αλλα της εννοιας της ταξεως και του σεβασμου των νομων, απο αριστερισμο και «προοδευτισμο»..

Οταν η κατασυκοφαντησις της αστυνομιας ειναι αυτοσκοπος των λαικιστων και η αστυνομια εχθες, σημερα, παντα φταιει. Οχι για οτι πρατττει.Ουτε για οτι δεν πραττει . Αλλα διοτι υπαρχει.

Οταν οι αστυνομικοί συστηματικώς αφοπλίζονται ηθικώς. Αντιμετωπίζουν την καταφρόνια του περιγύρου των.

Οταν σύσσωμος η κοινωνία, την οποίαν έχουν ταχθεί να φυλάττουν, φαίνεται, σε όλα τα επίπεδα, κατήγορος.Ταυτοχρόνως, η κοινή γνώμη ζυμώνεται, καλλιεργείται, προετοιμάζεται για μια «δικαιολογημένη» αντίδραση στη «βία» που «εξασκούν κατά συρροήν» οι αστυνομικές δυνάμεις.

Οταν η παιδεια εχει παραδοθει στους κυρηκες της βιας , της ανατροπης, της απειθαρχιας, των καταληψεων, της καταστροφης του αστικου καθεστωτος…

Οταν δεν νοειται ομιλητης περι παντος επιστητου που να μην επαινεσει και διαφημισει τον αριστερισμο, την επαναστασι , την ανατροπη και τον μαιντανου του «προοδευτισμού»
Οταν η δικαιοσυνη δεν διαθετει την ιδια ευαισθησια ή τυφλοτητα απενατι των ανθρωπων που λυπουμεθα και των ανθρωπων που δεν λυπουμεθα..
Ειναι σαφες οτι πυροδοτουμε και προετοιμαζουμε συνεργοι ολοι, ανεξελεγκτες καταστασεις.

Εστω τωρα ας κατανοησουν οι υπευθυνοι ( η βουλη, ο πολιτειακος Αρχων, οι δικαστικοι, τα Μεσα Αποβλακωσεως) οτι ευθυνη ανηκει περισσοτερο σ αυτους, στην υποκριτικη σιωπη τους και οχι στον ειδικο φρουρο πατερα τριων παιδιων, που τραβηξε την σκανδαλη..

Οπως επισης πρεπει να κατανοησουμε ως κοινωνια, οτι δεν υπαρχουν δυο ειδων ανθρωποι.Αυτοι για τους οποιους λυπουμεθα (και ειναι ο ατυχος νεος και η απαρηγορητη οικογενεια του) και αλλοι που δεν λυπουμεθα γι αυτους και ειναι τα «γουρουνια οι μπατσοι»

Διοτι θυματα ακλαφτα λησμονημενα και περιφρονημενα ειναι ο αστυνομικος που τραυματισθηκε στα Ζωνιανα και εμεινε φυτο.

Ή ο ιδιωτικος υπαλληλος -φυλακας στο Ελληνικο 27 ετων, που κι αυτος ειναι φυτο ενα χρονο τωρα απο κλωτσιες με μποτες των «παιδιων» στο κεφαλι..Δηλαδη η υπερευαισθητη επιλεκτικα Δημοκρατια μας, θα πρεπει να παψη να ειναι μεροληπτικα αναισθητη.

Αν αυτα δεν θελουν δεν εχουν τολμη οι υπευθυνοι να τα ομολογησουν ειναι Αχρηστοι και οι συνεπειες του ανταρτοπολεμου που βιωνουμε καθημερινως θα ειναι ακομη τραγικοτερες..

Ισως το ατυχο θυμα, αν εχουμε καποια σοβαροτητα, ειναι επιτελους αφορμη να διαλυθη το παρακρατος των Εξαρχειων, το παρακρατος της βιας στα ΑΕΙ, αλλα ακομη περισσοτερο να οργανωθη και να εκσυχρονισθη η Αστυνομια μας.

Η κοινωνια των σκεπτομενων πολιτων εχει τον τελευταιο λογο..

ΙΑΣΩΝ

Υ.Γ. Διαβασα:

1) στην ιστοσελιδα των αναρχικων:

( http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=933804)

Άσχημη πόλη όμορφα καίγεται, το αίμα κυλισε, η εκδίκηση ξεκίνησε

2) Επειδη τα μεσα αποβλακωσεως σε πληρη συμφωνια με τον Συριζα ομιλουν και γραφουν περι δολοφονιας..(Δολοφονήθηκε απόψε στο κέντρο της Αθήνας από τις αστυνομικές δυνάμεις η ανακοινωσις των ευγενων φιλοπτωχων του Συριζα)
μεταφερουμε την ερμηνεια της λεξεως ..

Δολοφονια=Φονος δια δολου, ή προμελετης, εξ ενεδρας (Λεξικο Θησεως Τζανετατου,

Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>Και η Ξάνθη διαμαρτυρήθηκε

Posted by defactogr στο 7 Δεκεμβρίου, 2008

>

Και η Ξάνθη διαμαρτυρήθηκε ενάντια στην κτηνωδία εκείνων που επαναλαμβάνουν ότι το υπέρτατο αγαθό στη δημοκρατία είναι η ανθρώπινη ζωή…
Αρκετά μεγάλη η πορεία, μαχητική και με εύστοχα συνθήματα, πήγε στην αστυνομική διεύθυνση Ξάνθης και «τα έψαλλε».
Ψύχραιμη και η στάση της αστυνομίας σε μια πόλη που όλοι λίγο-πολύ γνωρίζονται και που οι συσχετισμοί είναι… αφήστε το καλύτερα.
Παντελώς απόν το ΚΚΕ και οι συν αυτώ… σύμφωνα με πληροφορίες, οι κινητοποιήσεις θα κλιμακωθούν αύριο.



Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>To σημείο που δολοφόνησαν τον Αλέξανδρο

Posted by defactogr στο 7 Δεκεμβρίου, 2008

>



τα λόγια περιττεύουν…απαράδεκτη ή κίνηση το νά προσπαθούν να κάψουν την Ελληνική Σημαία όχι στήν εκμεταλεύση του θανάτου του Αλέξη άπο τους κουκουλοφόρους άναρχικούς στο σημείο που έπεσε νεκρός ο 16 χρονός

Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>Πορεία και συμβολική επίθεση στο ΑΤ Κέρκυρας

Posted by defactogr στο 7 Δεκεμβρίου, 2008

>

Η πορεία ξεκίνησε από την πλατεία Γεωργάκη με μπροστά το αντιεξουσιαστικό μπλοκ με πάνω από 100 άτομα και από πίσω το μπλοκ των αριστεριστών, λίγο μικρότερο. Κατευθυνθήκαμε προς το Λιστόν, φωνάζοντας συνθήματα όπως: «Όταν οι μπάτσοι σκοτώσουν τα παιδιά σας, τότε θα βγείτε απ’τα κλουβιά σας», «SS, SS, μπάτσοι δικαστές», «Μπάτσοι, τιβί, νεοναζί, όλα τα καθάρματα δουλεύουνε μαζί», «Το αίμα κυλάει, εκδίκηση ζητάει» κ.α. Σε όλη τη διαδρομή της πορείας γράφονταν συνθήματα (16χρονος νεκρός, το κράτος δολοφονεί κλπ). Σε κάποιο σημείο μάλιστα προκλήθηκε και ένταση όταν μαγαζάτορας ζήτησε το λόγο γιατί λερώνουμε τσου τοίχους!
Στη συνέχεια η πορεία κατευθύνθηκε προς το Σαρόκο, όπου έγινε επιθεση στο Αστυνομικό τμήμα με αυγά, πορτοκάλια και μπογιές.Ο διοικητής βγήκε να δει τι γίνεται, οπλισμένος με γκλομπ και κράνος αλλά γρήγορα ξαναμπήκε αφού δέχτηκε καταιγισμό αυγών…!
Η πορεία κατέληξε στο Ιστορικό τμήμα του Ιονίου Πανεπιστημίου, όπου και διαλύθηκε. Γενικά υπήρχε αρκετός κόσμος (για πορεία Κυριακάτικα στο μιλητό…) και πολύ καλός παλμός.
Η φωτο είναι από την είσοδο του ΑΤ βαμμένη. Είναι αρκετά θολή, αύριο με το φως της ημέρας θα βγει πιο καθαρή!

πηγή indymedia

Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

Posted by defactogr στο 7 Δεκεμβρίου, 2008

>

Να προστατεύσει ή άστυνομία τις περιουσίες του κόσμου όχι σε βανδαλισμούς είναι ώρα γιά ειρηνικές εκδηλώσεις.Οχι στήν αναρχία.Οχι σε φαινόμενα όπως της φωτόγραφιας.

Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ BLOGS

Posted by defactogr στο 7 Δεκεμβρίου, 2008

>

Αγαπήτοι φίλοι bloggers σήμερα απεδείξε ο Ελληνίκος λαός οτι έχει εμπιστευθεί την ενημέρωση του σέ έμας είναι ώρα ευθύνης γιά όλους μας ,μεταδίδετε τά γεγονότα πάντα αντικειμενίκα όπως μέχρι τώρα.

Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>ΤΡΑΥΜΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥ

Posted by defactogr στο 7 Δεκεμβρίου, 2008

>


Τραύμα στο κράτος δικαίου.Έχει δίκιο ο πρόεδρος κος Παπούλιας.

Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>Αυτοί είναι οι αστυνομικοί που σκότωσαν τον 16χρονο

Posted by defactogr στο 7 Δεκεμβρίου, 2008

>



ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ troktiko

Επαμεινώντας Κορκονέας, 37 χρόνων (αυτός που πυροβόλησε) και Βασίλης Σαραλιώτης, 31 ετών. Καθόλου νεαροί δηλαδή.

Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>Ποιος ήταν ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος

Posted by defactogr στο 7 Δεκεμβρίου, 2008

>

Ποιος ήταν ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος

Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος, 15 ετών. Προερχόταν από μια εύπορη οικογένεια και εδώ και πολλά χρόνια, μετά το χωρισμό των γονιών του, ζούσε με τη μητέρα, τη γιαγιά και την κατά δύο χρόνια μικρότερη αδελφή του.

Η μητέρα του Αλέξανδρου διατηρεί κοσμηματοπωλείο στη Βουκουρεστίου, ενώ ο πατέρας, που ζει σε άλλη περιοχή της Αττικής, είναι διευθυντής τραπεζικού υποκαταστήματος.

Οι φίλοι του Αλέξανδρου λένε ότι δεν είχε καμία σχέση με τον αντιεξουσιαστικό χώρο. Ήταν ένα παιδί με τα ενδιαφέροντα των συνομήλικών του και πολλές από τις παρέες του ήταν από το ιδιωτικό σχολείο των Βορείων προαστίων όπου φοιτούσε.

Αυτό που όλοι ονομάζουμε «διαλυμένη οικογένεια», στην περίπτωση του Αλέξανδρου δεν ισχύει. Οι άνθρωποι με τους οποίους μιλήσαμε φαίνεται ότι προέρχονται από μια δεμένη οικογένεια και ένα αξιοπρεπές περιβάλλον.

Το μήνυμα της οικογένειας μέσω της zougla.gr

Στο σπίτι του νεκρού 15χρονου αγοριού, έχει πέσει βαρύ πένθος. Το μήνυμα της οικογένειας μεταφέρει μέσω της zougla.gr η θεία του: «Να αφήσετε την οικογένεια στην απόλυτη ηρεμία. Ο σεβασμός στον άνθρωπο είναι πάνω απ’ όλα».

http://www.divshare.com/flash/playlist?myId=6025521-5a5

Γκρουπ στο Facebook στη μνήμη του 15χρονου

Λίγες ώρες μετά το θάνατο του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου, φίλοι του από τον διαδικτυακό τόπο Facebook, έφτιαξαν ένα γκρούπ με τίτλο «ALEXANDROS GRIGOROPOULOS (R.I.P.) (αναπαύσου εν ειρήνη)».

Παράλληλα, παρακινεί τους επισκέπτες στο γκρουπ να συμμετέχουν «όλοι στην πορεία για τη δολοφονία του 15χρονου».

zougla.gr

Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>Εχουμε το κρίσιμο βίντεο!

Posted by defactogr στο 7 Δεκεμβρίου, 2008

>

Εχουμε το βίντεο του φόνου εν ψυχρώ σε DVD (ntsc) ανάλυση, mpg format και διορθωμένο κατά τον φωτισμό του.

κατεβάστε το από εδώ.

Μια μαρτυρία αυτόπτη.

Μια μαρτυρία αυτόπτη.

Ακούστε την ή κατεβάστε από εδώ.

Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>ΗΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ;;

Posted by defactogr στο 7 Δεκεμβρίου, 2008

>

ΗΤΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΕΛΙΚΑ;;;;

Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>ΣΤΗΝ ΠΥΡΑ ΑΘΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Posted by defactogr στο 7 Δεκεμβρίου, 2008

>

ΠΕΝΤΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ Λ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΤΩΡΑ. ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΕΡΥΘΡΟ.

ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΗ.

ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΕ ΚΑΔΟΥΣ ΑΠΟΡΙΜΜΑΤΩΝ.

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ

Posted by defactogr στο 7 Δεκεμβρίου, 2008

>

Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>Αυτός είναι ο νεκρός ο 16χρονος Αλέξης Γρηγορόπουλος

Posted by defactogr στο 7 Δεκεμβρίου, 2008

>

Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>Η είδηση ενός προαναγγελθέντος θανάτου. Ανάλυση του Σ.Κούλογλου

Posted by defactogr στο 7 Δεκεμβρίου, 2008

>

Ηταν ζήτημα χρόνου να συμβεί. Ηδη δυό χρόνια πριν, οι γιατροί που περιέθαλπταν τους τραυματίες στις φοιτητικές διαδηλώσεις προειδοποιούσαν ότι κατά τύχη δεν είχαμε θρηνήσει θύματα. Τα γκλομπ που κρατούσαν τα «ακούνητα στρατιωτάκια» του κ.Πολύδωρα είχαν προσγειωθεί στα κεφάλια των φοιτητών μερικά εκατοστά πιο πέρα από το σημείο που θα προκαλούσε το θανάσιμο πλήγμα.

Από τότε η κατάσταση χειροτέρευσε. Οι θύτες, από τους βασανιστές του αστυνομικού τμήματος στην Ομόνοια μέχρι τους τραμπούκους αξιωματικούς της ζαρντινιέρας στην Θεσσαλονίκη, αθωώνονται ή πέφτουν στα μαλακά. Τα θύματα, όπως ο Κύπριος φοιτητής στην υπόθεση της ζαρντινιέρας, παραπέμπονται σε δίκες από μια Δικαιοσύνη που όχι μόνο τυφλή δεν είναι αλλά αλλοιθωρίζει μονίμως προς την εξουσία.

Χθές άκόμη, μερικές μόνο ώρες πριν από το θανάσιμο πυροβολισμό του 16χρονου Αλέξη στα Εξάρχεια ένας μετανάστης – από τους εκατοντάδες που συνωστίζονται καθημερινά στη Πέτρου Ράλλη για να εξασφαλίσουν άδεια παραμονής – είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο τραυματισμένος από αστυνομικούς. Μερικές εβδμάδες πριν, ένας ακόμη είχε χάσει τη ζωή του. Απλώς χθες το βράδυ είχε έρθει και η σειρά ενός Ελληνα.

Θα χυθεί πολλή μελάνη για τα αίτια και τις συνθήκες του χθεσινού προαναγγελθέντος θανάτου. Η αστυνομία ήδη υποστηρίζει ότι οι άνδρες της είχαν δεχθεί επίθεση. Αυτόπτες μάρτυρες επμένουν ότι πρόκειται για εν ψυχρώ δολοφονία. Σε κάθε περίπτωση όμως, δεν σκοτώνεις ποτέ ένα 16χρονο αγόρι.

Σήμερα στο αστυνομικό σώμα υπάρχουν και νέοι άνθρωποι που θα ήθελαν να λειτουργούν σε ένα δημοκρατικό πλαίσιο. Αντίθετα όμως με ότι συμβαίνει στις άλλες ευρωπαικές χώρες, δεν έχουν εκπαιδευθεί για να χειρίζονται δύσκολες καταστάσεις που απαιτούν ψυχραιμία και γνώσεις ψυχολογίας. Σιγά να μην τους εκπαίδευε η σημερινή κυβέρνηση που σε λιγότερα από 5 χρόνια έχει διαλύσει και όσα κουτσά στραβά λειτουργούσαν στη χώρα, συμπεριλαμβανομένης της αστυνομίας.

Ως συνήθως, η κυβέρνηση θα προσπαθήσει να χειρισθεί το θέμα επικοινωνιακά. Αυτό εξυπηρετούν και οι παραιτήσεις των Παυλόπουλου – Χηνοφώτη που δεν έγιναν δεκτές από τον πρωθυπουργό. Οπως και στη περίπτωση των φοιτητικών διαδηλώσεων δύο χρόνια πριν, θα προσπαθήσει να συσπειρώσει τη σιωπηρή πελιοψηφία, προβάλλοντας τους απαράδεκτους βανδαλισμούς στην Ερμού και στις άλλες περιοχές της Αθήνας.

Το θέμα είναι ότι σε δύο χρόνια πολλά πράγματα έχουν αλλάξει. Οι αντιδράσεις για την χθεσινή δολοφονία που επεκτάθηκαν αμέσως σε όλη την Ελλάδα, υποδηλώνουν μια βαθύτατη κοινωνική δυσφορία και αγανάκτηση που σιγοβράζουν. Το γεγονός ότι υπάρχει ένας νεκρός δυναμιτίζει την ήδη υποτυπώδη λειτουργία της Μέσης και Ανώτατης Εκπαίδευσης. Θα πάρει καιρό για τη κυβέρνηση να μαζέψει τα πράγματα. Εκτός και αν το χθεσινό τραγικό περιστατικό δεν αποτελεί παρά την προαναγγελία του δικού της αναμενόμενου θανάτου.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ

TVXS

Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>αλήθεια,ΓΙΑΤΙ….;;;;;

Posted by defactogr στο 7 Δεκεμβρίου, 2008

>

ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ http://black-mail.blogspot.com/ ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ POST

Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>Τα blogs (εσύ) γράφουν την Ιστορία…Ελα μαζί μας, ώσπου ο Τσιατούρας να συλλάβει την Google!..

Posted by defactogr στο 7 Δεκεμβρίου, 2008

>

απο τον Βασίλη Μπόνιο

Χειροπιαστές αποδείξεις για την πυρηνική δύναμη του Διαδικτύου, έχουν πλέον στη διαθεσή τους απο χθες βράδι οι Ελληνες πολίτες που βρίσκονται on line παρακολουθώντας την Ιστορία που σπαρταρά και αιμορραγεί, καθώς πληκτρολογείται.
Ο 15χρονος Αλέξης Γρηγορόπουλος που μεγάλωσε στην παραδοσιακά αστική περιοχή του Παλαιού Ψυχικού, εδω όπου χτυπά η καρδιά της Ελληνικής Δεξιάς, είδε τη δική του να γίνεται θρύψαλα καθώς ταξίδευε με τo sferatravel στο Παράδεισο.
Ο Αλέξης απο ψηλά κι εμείς απο τις ανυπόληπτες οθόνες μας παρακολουθήσαμε πριν απο λίγο τον καθηγητή Προκόπη Παυλόπουλο να ευχαριστεί τον αστυνομικό συντάκτη Γιάννη Φιλιπάκη για τις ερωτήσεις του, οι οποίες εξήραν το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο υπουργός του Βασικού Μετόχου καθισμένος ανάμεσα στους γίγαντες Χηνοφώτη και Τσιατούρα μας είπε ότι περιμένει την βαλλιστική εξέταση για να διαπιστωθεί εαν η σφαίρα του αστυνομικού καρφώθηκε με λύσσα κατ ευθείαν στη καρδιά του Αλέξη η έκανε την εξής διαδρομή εξοστρακιζόμενη:Πέρασε πρώτα απο το σπίτι της Μιμής Ντενίση, στη συνέχεια κατευθύνθηκε σ αυτό της Αννας Καραμανλή, κατόπιν πέρασε ξυστά απο τη «Δέσποινα» της Φιλοθέης όπου ο Αλογοσκούφης παραγγέλνει τα γλυκά του κι αφού βρήκε στη πολυθρόνα του διοικητή της ΕΥΠ , περνώντας απο το γραφείο του πνευματώδους Ιωάννη Τραγάκη κατέληξε με τηλεχειρισμό στη καρδιά του Αλέξη. Τόσο απλό.
Ελεγα λοιπόν οτι απο χθες βράδι και κυρίως σήμερα το πρωί που άρχισαν να λαλούν οι Σόμπολοι, οι Φιλιπάκηδες, οι Παπαδάκηδες,οι Γκιώνηδες, οι Καρσιώτηδες και λοιποί ινστρούχτορες της ΓΑΔΑ, το διαδίκτυο γράφει την πραγματική Ιστορία μέσα απο τις υπερβολές, τα λάθη καθώς και τα απωθημένα που μπορεί να κουβαλάει ο καθένας απο μας. Μόνο που πλέον έχουμε γίνει τόσοι πολλοί ώστε σερφάρωντας ο αναγνώστης βρίσκει την αλήθεια που κρύβεται κάτω απο τους χορούς της κοιλιάς που παρουσιάζει ο σιτεμένος ζεν πρεμιέ Σπύρος Παπαδόπουλος σ ενα εκρηκτικό μείγμα ξέκωλου και ψευδοκουλτούρας, ο Γιώργος Θεοφάνους του XFucktor και οι λοιποί διαχειριστές του εγχώριου πολιτιστικού Σχιστού.
Αλλά εαν κι εμας θεωρείτε ρουφιάνους της εξουσίας και του συστήματος, δεν έχει παρα ο καθένας απο σας να κάνει το δικό του blog-να γίνουμε εκατομμύρια-έτσι ώστε καμιά διαεφθαρμένη εξουσία να μην μπορεί να φιλτράρει την επικοινωνία όπως κάνει τώρα ελέγχοντας τους συστημικους επιχειρηματίες των ΜΜΕ.
Η κάθε Ελληνική οικογένεια οφείλει ν αποκτήσει πρόσβαση και φωνή στο Διαδίκτυο. Είναι το πυρηνικό όπλο που διαθέτει ο καθένας απο σας που σέβεται τον εαυτό του και την οικογένειά του ώστε να μην τα εγκαταλείπει στην παραπληροφόρηση των ΜΜΕ του συστήματος.
Ολοι μαζί όμως μπορούμε ν αποδυναμώσουμε τον ρόλο των διαχειριστών της ενημέρωσης. Ηδη οι ημερήσιες εφημερίδες ψυχοραγούν-άξιες τις τύχης τους. Ας γυρίσουμε την πλάτη και στα υπόλοιπα ΜΜΕ δείχνοντάς τους την περιφρόνησή μας. Ας σαμποτάρουμε τα προιόντα που διαφημίζουν οι επιχειρηματίες που υποτιμούν την νοημοσύνη μας. Μην αγοράζει κανείς οτι διαφημίζουν τα χαζοκάναλα. Κάντε τους ειδικά τώρα, να γονατίσουν οικονομικά-είναι η στιγμή ο Ελληνας πολίτης να πάρει την εκδίκησή του για τους τόνους σκουπιδαριό που ξεφορτώνουν στα σπίτια μας.
Ελάτε να γίνουμε πιο δυνατοί-ο καθένας απο μας-μέσα απο το Διαδίκτυο μια και δεν μας αξίζει τόσα εκατομμύρια Ελληνες πολίτες να επιτρέπουμε στα φαληρισμένα πολιτικά κόμματα όλου του φάσματος και σε μια χούφτα επιχειρηματίες των ΜΜΕ να ελέγχουν την ενημέρωσή μας. Ας γίνει το διαδίκτυο το πραγματικά ελεύθερο βήμα του καθενός εκει έξω.
Ας βοηθήσουμε όλοι ώστε η σφαίρα του αστυνομικού που σκότωσε τον Αλέξη να εξοστρακισθεί και να χτυπήσει θανάσιμα τα κατεστημένα ΜΜΕ και τους Γκαιμπελίσκους της πολιτικής εξουσίας…

Υ.Γ.CITYPRESS-GR. ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κε ΜΠΟΝΙΟ . ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Posted by defactogr στο 7 Δεκεμβρίου, 2008

>

Το Citypress-gr.blogspot.com ακολουθεί το παράδειγμα των υπόλοιπων bloggers και δεν πρόκειται να δημοσιευτεί καμία ανακοίνωση πολιτικού κόμματος ή φορέα .

Δεν θα αφήσουμε να εκμεταλλευτεί καμία παράταξη το θάνατο του 16χρονου.

Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »