Citypress-gr®

Επικοινωνήστε μαζί μας : email: citypress.gr@gmail.com

>Αγνόησαν εντολή απεμπλοκής οι δυο ειδικοί φρουροί

Posted by defactogr στο 14 Δεκεμβρίου, 2008

>

Όπως αποκαλύπτεται, στη σειρά των παράνομων ενεργειών στις οποίες πρόεβησαν οι ειδικοί φρουροί το περασμένο Σάββατο (6/12) που οδήγησαν στη δολοφονία του 15-χρονου Αλέξη, ήλθε να προστεθεί η άρνηση τους να απεμπλακούν από το περιστατικό παρά τις σαφείς οδηγίες από το κέντρο.

Αμέσως μετά την επίθεση που δέχτηκαν από την παρέα του Αλέξη με μπουκάλια, στη συμβολή των οδών Ζωοδόχου Πηγής και Ναυαρίνου, κι αφού είχαν παρκάρει το περιπολικό στη Χαριλάου Τρικούπη πίσω από την κλούβα που είναι σταθμευμένη στα γραφεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ., ειδοποίησαν το κέντρο αμέσου δράσεως για το περιστατικό.

Σύμφωνα πάντα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Mega, το κέντρο τους ζήτησε να «απεμπλακούν» από το περιστατικό κι εκείνοι παράκουσαν!

Όπως είναι γνωστό οι δυο ειδικοί φρουροί εγκατέλειψαν το περιπολικό και επέστρεψαν πεζοί στο σημείο που βρίσκονταν οι νεαροί, που τελικώς κατέληξε στη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της απουσίας των ειδικών φρουρών, το κέντρο έκανε συνεχείς κλήσεις χωρίς να λαμβάνει καμία απάντηση. Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, έστειλε δεύτερο περιπολικό για να ελέγξει την κατάσταση κι εκείνο λεπτά αργότερα ανέφερε ότι -πιθανότατα- οι ειδικοί φρουροί έχουν επιστρέψει στο τμήμα τους.

Τελικώς, δεκαπέντε λεπτά αργότερα οι δυο ειδικοί φρουροί δίνουν σήμα στο κέντρο αμέσου δράσεως κι ενώ το μοιραίο γεγονός έχει ήδη συμβεί.

cosmo

Σχολιάστε