Citypress-gr®

Επικοινωνήστε μαζί μας : email: citypress.gr@gmail.com

Archive for 17 Δεκεμβρίου 2008

>"Με τον Αλέξη ξαναζώ το δικό μου δράμα."

Posted by defactogr στο 17 Δεκεμβρίου, 2008

>
H μάνα του Ηρ. Μαραγκάκη που σκοτώθηκε από αστυνομικό, μιλά στην Πατρίς .

«Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς σε αυτή τη μάνα που έχασε το 15χρονο παιδί της. Ζω τον πόνο κάθε μέρα και κάθε νύχτα εδώ και πέντε χρόνια. Την έχω στην ψυχή μου. Μακάρι να μπορούσα να την συναντήσω. Όμως σας δίνω το λόγο μου. Δεν υπάρχει λύτρωση».
Τα λόγια αυτά ανήκουν στην Ευσεβία Μπουρτζάνη, στη χαροκαμένη μάνα του 22χρονου Ηρακλή Μαραγκάκη, που στις 5 Δεκεμβρίου του 2003 έπεσε νεκρός από σφαίρα που έριξε αστυνομικός του Ρεθύμνου. Το βράδυ που τραυματίστηκε θανάσιμα ο 15χρονος Αλέξης Γρηγορόπουλος, εκείνη ετοιμαζόταν για τα συναπαντήματα του παιδιού της. Πληροφορήθηκε τα κακά μαντάτα από την τηλεόραση. Ζει στο Βέλγιο και αμέσως έσπευσε να τηλεφωνήσει στη μητέρα της που ζει στο Ηράκλειο για να μάθει περισσότερα.
«Δεν με είχε πάρει εκείνη για να μην με αναστατώσει. Τρελάθηκα. Όχι πάλι, σκέφτηκα. Μέσα από την τραγική ιστορία του Αλέξη, ζω ξανά το δικό μου δράμα. Αυτή τη μάνα μόνο εγώ και όλες όσες χάσαμε τα παιδιά μας με τέτοιο τρόπο μπορούμε να την καταλάβουμε αληθινά. Ο πόνος είναι σπαρακτικός. Σου ξεσκίζει τα σωθικά. Το μυαλό παγώνει. Σταματά να λειτουργεί».
Η φωνή της τρέμει. Λυγίζει. «Ούτε μία ημέρα δεν έχει περάσει που να μην κλάψω. Τα έχασα όλα. Το παιδί μου, τη δουλειά μου, τον ίδιο μου τον εαυτό. Ποιος να με πάρει στη δουλειά του όταν βλέπει το φάκελο μου και τα ψυχοφάρμακα που παίρνω. Νιώθω μόνο μίσος για το φονιά του παιδιού μου και τους φονιάδες των παιδιών άλλων μανάδων. Είναι ψυχροί δολοφόνοι. Είναι ψυχροί εκτελεστές. Θα το φωνάζω μέχρι να πεθάνω. Δε φοβάμαι τίποτα και κανέναν. Δεν έχω να χάσω τίποτα πια. Μου τα πήραν όλα».

«Η ατιμωρησία τους αποθρασύνει»

Η Ευσεβία Μπουρτζάνη είναι μία ταλαιπωρημένη γυναίκα που δείχνει να έχει παραιτηθεί από τη ζωή. «Πώς να απαλύνει ο πόνος. Τον Ηρακλή μου δεν τον έχασα σε ατύχημα ή από αρρώστια για να πω ότι ήταν θέλημα Θεού. Τον έχασα επειδή κάποιος αστυνομικός τον πυροβόλησε εν ψυχρώ. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση του μικρού Αλέξη. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση του άτυχου Σέρβου. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση του Καλτεζά. Υπάρχει ατιμωρησία. Και αυτό είναι δεύτερος θάνατος για μας. Χάσαμε τα παιδιά μας και η δικαιοσύνη αφήνει τους δολοφόνους ελεύθερους. Έχουμε χάσει την πίστη μας σε Θεούς και ανθρώπους.
Έχω μετανιώσει που δεν τον σκότωσα το δολοφόνο του γιου μου με τα ίδια μου τα χέρια. Αυτός τρώει, πίνει, γλεντάει, αναπνέει. Όμως ο Ηρακλής μου είναι νεκρός. Γιατί; Ο κόσμος έχει δικαίως ξεσηκωθεί. Όμως στρέφεται σε λάθος στόχο».
Τα λόγια της είναι καρφιά που ματώνουν. Μιλάει σκληρά. Την πνίγει όμως ο πόνος και το άδικο. Τι να πει κάποιος σε μία μάνα που χάνει το παιδί της. Απλά σωπαίνει. «Ένας από αυτούς (εννοεί τους αστυνομικούς) να τιμωρηθεί παραδειγματικά και τότε όλοι οι άλλοι θα μπουν στο καβούκι τους. Ουδείς θα τολμήσει να ξανασηκώσει όπλο και να σκοτώσει αθώα παιδιά.
Κάθε φορά που έρχεται στο Ηράκλειο η καρδιά της …σφίγγεται. «Μακάρι να μην ξαναπατήσω το πόδι μου εκεί. Πνίγομαι. Συνθλίβομαι. Σκέφτομαι τις μαύρες ημέρες που έζησα. Εκεί είναι θαμμένο το παιδί μου και έρχομαι αντιμέτωπη με τη θλιβερή πραγματικότητα. Όσο είμαι εδώ στο Βέλγιο κάποιες φορές ξεχνιέμαι και νομίζω ότι ο Ηρακλής ζει και είναι στην Ελλάδα. Το παιδί μου το κουβαλάω μέσα μου. Είναι στην ψυχή μου. Το καντήλι του ανάβει κάθε μέρα εδώ και πέντε χρόνια. Πίστευα ότι όταν θα τελείωνε η δικαστική μας περιπέτεια και δικαιωνόταν η μνήμη του Ηρακλή, θα έβρισκα τη δύναμη να αναζητήσω τον άνθρωπο που πήρε την καρδιά του. Όμως δεν είμαι σε θέση να το κάνω. Η ψυχή μου δεν είναι καθαρή. Ανοίγω και κλείνω τα μάτια και βλέπω εκδίκηση».

από:Πατρίς

ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΕΔΩ…CRETE


Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>ΑρΚας – Οι 15 κορυφαίες ατάκες

Posted by defactogr στο 17 Δεκεμβρίου, 2008

>

1. ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΓΩ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ, ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ.

2. ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΧΝΗ ΝΑ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΑΝΑΠΑΥΣΗΣ.

3. H ΠΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΤΕΝΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΑΣ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ ΦΑΛΑΚΡΟΣ!

4. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ 4 ΛΥΚΟΙ ΚΑΙ 1 ΠΡΟΒΑΤΟ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ.

5. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.

6. ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΒΗΧΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΣΟΛΑΔΑ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΒΗΞΕΙΣ

7. Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ.

8. Η ΖΩΗ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΦΑΣΕΙΣ: ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗ, ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΞΕΚΙΝΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΚΑΝΑΛΙΑ.

9. ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ. ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.

10. ΜΕΓΑΛΟΦΥΪΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΥΜΝΙΣΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΥΜΑΤΑΙ ΦΑΤΣΕΣ.

11. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΗΛΙΘΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΚΗ. ΕΤΣΙ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΗΛΙΘΙΟΣ ΦΤΩΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΗΛΙΘΙΟΣ.

12. Η ΤΥΧΗ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ Η ΑΤΥΧΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΜΟΝΗ…

13. ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΜΑ.

14. Η ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ.

15. ΚΑΝΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ: ΠΛΥΘΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ/ΜΙΑ ΦΙΛΗ!!!

ΑΠΟ ΤΟ…geliografia.blogspot

Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>Τα μοντέλα βγήκαν από τα ρούχα τους

Posted by defactogr στο 17 Δεκεμβρίου, 2008

>

ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΘΕΟΦΑΝΙΑ.

Το γυμνό στην Τέχνη ανέκαθεν αντιμετωπιζόταν με δέος και σεβασμό από τους Γάλλους. Ορισμένοι από τους σημαντικότερους ζωγράφους που δόξασαν τη χώρα άντλησαν έμπνευση από τις γυμνές μούσες τους. Ωστόσο, στη Γαλλία του 21ου αιώνα το επάγγελμα του μοντέλου παραμένει μη κατοχυρωμένο και με πενιχρές αποδοχές, παρότι είναι η μοναδική χώρα στον κόσμο όπου το μόντελινγκ θεωρείται επάγγελμα πλήρους απασχόλησης και μάλιστα σοβαρό.

Τη Δευτέρα περισσότερα από είκοσι μοντέλα, άνδρες και γυναίκες, διαμαρτυρήθηκαν με αδαμιαία περιβολή έξω από το Δημαρχιακό Μέγαρο του Παρισιού, αψηφώντας την παγωνιά και τα αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών. Αφορμή για την κινητοποίηση έδωσε ένας νέος ευρωπαϊκός νόμος, που μόλις ενσωματώθηκε στη γαλλική νομοθεσία και τους στερεί τα φιλοδωρήματα, γνωστά ως «cornets», από τους φοιτητές της Σχολής Καλών Τεχνών.

Στο τέλος κάθε μαθήματος ζωγραφικής ένα χάρτινο χωνί περνάει από τα έδρανα των φοιτητών και όσα χρήματα συγκεντρώνονται προσφέρονται στο μοντέλο, καθώς η αμοιβή του για κάθε τρίωρο ποζαρίσματος δεν ξεπερνά τα 30 ευρώ.

Βάσει του ίδιου νόμου καταργείται και το επιπλέον «γυμνόσημο» που πληρώνει ο αγοραστής για κάθε πίνακα που απεικονίζει επαγγελματίες μοντέλα.

Οι εργαζόμενοι του κλάδου διεκδικούν τα «ψαλιδισμένα» φιλοδωρήματα να ενσωματωθούν στο μισθό τους, καθώς -όπως επισημαίνουν- το επάγγελμά τους είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και αποτελεί μορφή Τέχνης. Κάτι σαν χορό δίχως κίνηση και υποκριτική δίχως λόγια.

Ζητούν επίσης να έχουν δωρεάν πρόσβαση σε διάφορες αθλητικές εγκαταστάσεις της γαλλικής πρωτεύουσας, καθώς πρέπει να ασκούνται καθημερινά για να διατηρούν τη φόρμα τους.

«Δεν με ενδιαφέρει τόσο το cornet. Αυτό που θέλω είναι καλύτερη αμοιβή» δήλωσε στους δημοσιογράφους η Καρόλ Κρας, η οποία εργάζεται ως μοντέλο πλήρους απασχόλησης εδώ και 15 χρόνια. «Είναι ένα επάγγελμα που απαιτεί φυσική αντοχή και εκφραστικότητα. Είμαστε καλλιτέχνες σε ρόλους δίχως διαλόγους».

Η προχθεσινή διαμαρτυρία τους, όπως και όλες οι προηγούμενες, είχε την υποστήριξη του συνδικάτου των δασκάλων και των δημοσίων υπαλλήλων, ενώ -παρά τη μικρή συμμετοχή- έγινε αισθητή στο χριστουγεννιάτικα στολισμένο Παρίσι που πασχίζει να βρει το κέφι του μέσα στο γενικό κλίμα κατήφειας που επικρατεί διεθνώς.

Αισιόδοξος ότι θα βρεθεί λύση στο πρόβλημα εμφανίστηκε ο εκπρόσωπος της Δημαρχίας του Παρισιού Κριστόφ Ζιράρ. Υπογράμμισε ότι παρόλο που δεν μπορεί να καταργηθεί ο νέος νόμος, το υπουργείο Πολιτισμού θα πρέπει να μεριμνήσει ώστε τα μοντέλα να εξασφαλίζουν ένα μίνιμουμ μηνιαίων αποδοχών.

Επανάσταση για τη Μαρία του «Playboy»

Για πολλούς η φωτογραφία και ο τίτλος παραπέμπουν στην Παναγία

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε το εξώφυλλο της μεξικανικής έκδοσης του περιοδικού «Playboy» για το μήνα Δεκέμβριο, που κυκλοφόρησε την προηγούμενη εβδομάδα. Το εξώφυλλο του ανδρικού περιοδικού απεικονίζει ένα γυμνό μοντέλο, καλυμμένο με ένα λευκό μανδύα στο κεφάλι και το στήθος, έχοντας ως τίτλο τη φράση «Μαρία, σ’ αγαπάμε».

Ο τίτλος, σε συνδυασμό με το γεγονός πως το περιοδικό κυκλοφόρησε λίγες ημέρες πριν από τη γιορτή της Παναγίας της Γουαδελούπης και της Αμώμου Συλλήψεως, δύο από τις μεγαλύτερες θρησκευτικές γιορτές των Καθολικών, θεωρήθηκε ως βλασφημία, καθώς για πολλούς παραπέμπει στην εικόνα της Παναγίας.

«Συγγνώμη»

Μετά τις έντονες επικρίσεις που δέχτηκαν οι εκδότες του «Playboy» ζήτησαν συγγνώμη από το Σικάγο, όπου εδρεύει η εταιρία, αναγνωρίζοντας πως η φωτογραφία εύλογα προκάλεσε αντιδράσεις. Ταυτόχρονα όμως διαχώρισαν τη θέση τους από τη μεξικανική έκδοση, αφού -όπως εξήγησαν- δεν εγκρίνεται από τους ίδιους, αλλά από κατοχυρωμένο εκπρόσωπό τους στη Βόρεια Αμερική.

Από την πλευρά του, ο εκδότης του μεξικανικού «Playboy» χαρακτήρισε το γεγονός «παρεξήγηση», αφού ο τίτλος αναφέρεται στο μοντέλο Μαρία Φλορένσια Ονόρι και εξήγησε πως πρόθεσή τους ήταν να προσδώσουν ένα αναγεννησιακό στιλ στο εξώφυλλό τους.

ΜΑΚΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

Ελεύθερος Τύπος

Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>Η ΚΥΠ "απάντησε" στον Αλαβάνο, αλλά όχι ακόμη στην ερώτηση των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ

Posted by defactogr στο 17 Δεκεμβρίου, 2008

>

Ανακοίνωση της Ε.Υ.Π. σχετικά με δηλώσεις του Προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α κ. Αλ. Αλαβάνου, περί παρακολούθησης στελεχών του κόμματος.
Η Ε.Υ.Π. διαβεβαιώνει κατηγορηματικά ότι ουδεμία τέτοια παρακολούθηση γίνεται. Η Ε.Υ.Π., ιδίως με βάση το νέο νομοθετικό της πλαίσιο, ασκεί τις αρμοδιότητές της αυστηρώς μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας και με μόνο γνώμονα το δημόσιο συμφέρον, σεβόμενη στο ακέραιο τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και τις αρχές του Δημοκρατικού μας Πολιτεύματος.
Πηγή: ΚΥΠ
Με σπουδή, το υποκατάστημα της αμερικάνικης CIA, έδωσε απάντηση στον Αλέκο Αλαβάνο. Με σπουδή και χωρίς αιδώ…
Πως διαβάζεται η «απάντηση»;
Επιβεβαιώνει τον Αλέκο Αλαβάνο, αλλά και τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που κατάθεσαν στη βουλή ερώτηση για τον παρακρατικό ρόλο της ΚΥΠ.
Γιατί επιβεβαιώνει τον παρακρατικό της ρόλο και δράση;
Επειδή, μεταξύ άλλων, αναφέρει «με βάση το νέο νομοθετικό πλαίσιο…».
Με απόλυτη ειλικρίνεια διαβεβαιώνουν ότι έχουν τη δράση της παρακολούθησης, του χαφιεδισμού, με πίστη στις διδαχές της φίλης και συμμάχου ΗΠΑ.
Τι λέει το «νέο νομοθετικό πλαίσιο»;
Ο φτωχός συγγενής της CIA
Ο νέος νόμος δίνει στην ΕΥΠ πραγματικές υπερεξουσίες, ενώ ταυτόχρονα αποκλείει κάθε έλεγχο και εξασφαλίζει για τη δράση της απόλυτη αδιαφάνεια. Εκτός από τα στοιχεία που είχαμε εγκαίρως επισημάνει από τη στήλη αυτή («Η αναπαλαίωση της ΕΥΠ», 10/11/07 και «Εικονική διαφάνεια και αδιαφανής διείσδυση», 2/2/08), η νέα ΕΥΠ που οραματίζεται ο κ. Παυλόπουλος εμφανίζεται ως κακή απομίμηση των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών, αποκτώντας μάλιστα ταυτόχρονα τις αρμοδιότητες της CIA, της DEA, αλλά και της NSA!
– Ενισχύεται η αυτοτέλειά της, χωρίς έλεγχο.
– Αποκτά νέες αρμοδιότητες (για το οργανωμένο έγκλημα, την τρομοκρατία, τα ναρκωτικά, την παράνομη διακίνηση ανθρώπων, το ξέπλυμα) και έτσι επεμβαίνει στο ρόλο των διωκτικών αρχών αλλά και των ειδικών ανεξάρτητων αρχών.
– Στο προσωπικό της επιτρέπεται η οπλοφορία.
– Επιτρέπεται η διείσδυση σε παράνομες ομάδες, με αποτέλεσμα να νομιμοποιείται η προβοκάτσια και να αμνηστεύεται ο προβοκάτορας.
– Θεσμοθετείται η παρουσία της ΕΥΠ στον έλεγχο εισόδου αλλοδαπών στη χώρα.
– Θεσπίζεται υποχρέωση των δημοσίων υπηρεσιών να παρέχουν πληροφορίες που θα τους ζητήσει ο «εξουσιοδοτημένος» υπάλληλος της ΕΥΠ.
Στους βουλετές του ΠΑΣΟΚ, τι θα απαντήσει;
Μήπως η αριστερά οφείλει, σε ζητήματα που άπτονται δημοκρατικών θεσμών και δράση Καραμανλικού παρακράτους, να βρει κοινό τόπο συνεννόησης;
Ειδικότερα, ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ και το ΠΑΣΟΚ, με την ευκαιρία του χαφιεδισμού της ΚΥΠ, θα πρέπει τα λόγια ενότητας – στη χθεσινή παρουσίαση του Βιβλίου «Κυβερνώσα Αριστερά» του Κώστα Σκανδαλίδη -, να μην μείνουν λόγια;

σίβυλλα

Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>Η ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ

Posted by defactogr στο 17 Δεκεμβρίου, 2008

>

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ…

ΟΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ


Πλησιάζει η ώρα του ανασχηματισμού. Κορυφαίος υπουργός πριν από λίγο στον πεζόδρομο της οδού Βαλαωρίτου υποστήριζε ότι μίλησε σήμερα τηλεφωνικά με τον πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή και του μετέφερε ότι ο ανασχηματισμός μπορεί να προηγηθεί των εορτών! Σύμφωνα με τον υπουργό (ας κρατήσουμε την ανωνυμία του για να μην κάψουμε τις πηγές μας, αν και τον είδαν εκατοντάδες μάτια στο Jimmy’s) ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής δεν θα συμπεριλάβει στο νέο σχήμα τους Θ. Ρουσόπουλο, Π. Δούκα, Δ. Αβραμόπουλο(!) και Γ. Αλογοσκούφη(!). Σύμφωνα με τον υπουργό, ο πρωθυπουργός πιέζει τον Γ. Σουφλιά για να αναλάβει το υπ. Οικονομίας. Ήδη τον ενημέρωσε ότι σπάει το ΥΠΕΧΩΔΕ στα δυο και μάλλον ο Γ. Σουφλιάς κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις θα δεχθεί να μετακινηθεί στο Οικονομίας. Παράλληλα επεσήμαινε ότι στο τηλεφώνημα που είχε με τον πρωθυπουργό του ανακοινώθηκε ότι :
1. Καταργείται η θέση του υφυπουργού Αθλητισμού. Η θέση αυτή θα συγχωνευθεί με το υπουργείο Παιδείας.
2. Δημιουργείται υπερυπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Πολιτικής με την Μαρ. Γιαννάκου να είναι το φαβορί για να το αναλάβει.
3. Το ΥΠΕΧΩΔΕ σπάει στα δυο. Το υπουργείο Χωροταξίας και Δημοσίων Έργων και το υπουργείο Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων.
4. Το υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών θα μετονομασθεί σε υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Υποδομών.
5. Δημιουργείται υπουργείο Προεδρίας, το οποίο θα αναλάβει τις αρμοδιότητες του υπουργείου Επικρατείας αλλά και ορισμένες του υπουργείου Εσωτερικών. Παράλληλα θα είναι το πρώτο σε διαβάθμιση υπουργείο, το οποίο θα συντονίζει το κυβερνητικό έργο.

6. Δημιουργούνται 11 νέες Γραμματείες οι οποίες θα υπάγονται απευθείας στον πρωθυπουργό. Οι 11 αυτές Γραμματείες θα συμπεριλαμβάνουν ανεξάρτητες αρχές, όπως το ΕΣΡ, η Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, η Αρχή για την Καταπολέμηση του Μαύρου Χρήματος κλπ.

ΠΗΓΗ.pressmme

Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>Ξεκίνησε η «μάχη» του προϋπολογισμού

Posted by defactogr στο 17 Δεκεμβρίου, 2008

>
Παρουσία του πρωθυπουργού, Κ.Καραμανλή, και του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, Γ Παπανδρέου και με αναφορές στα γεγονότα που επακολούθησαν τη δολοφονία του Αλ.Γρηγορόπουλου, άρχισε στη Βουλή η πενθήμερη συζήτηση του κρατικού προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2009, η οποία ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα της Κυριακής 21 Δεκεμβρίου,με ονομαστική ψηφοφορία, η οποία ενέχει ψήφο εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.

Πρώτος γενικός εισηγητής,ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Κ. Αγοραστός εξέφρασε τη συντριβή του για το θάνατο του νέου, και με αφορμή τα «απαράδεκτα γεγονότα που ακολούθησαν»,είπε ότι «σε κρίσιμες ώρες δεν χωρά αναζήτηση μικροκομματικών κερδών».

Ο Κ.Αγοραστός αναφέρθηκε στον «πολυεπίπεδο αγώνα» της κυβέρνησης της ΝΔ να αντιμετωπίσει τα μεγάλα οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα «που άφησε πίσω του το χθες»,επικρίνοντας το ΠΑΣΟΚ ότι αντί να συνειδητοποιήσει τις ευθύνες του επιδίδεται σε ασκήσεις ανέξοδου λαϊκισμού, σε ασκήσεις ευχολογίων και σε αοριστολογίες.

Ενώ το ΠΑΣΟΚ είχε τη δυνατότητα, δεν έκανε ούτε σε ελάχιστη πρόταση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού, διότι δεν υπήρχε τεκμηριωμένη πρόταση, παρατήρησε ο κ. Αγοραστός.

Σύμφωνα με το γενικό εισηγητή της ΝΔ, η πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση και με τον προϋπολογισμό του 2009, αποτελεί την καλύτερη δυνατή απάντηση στο πλαίσιο της δύσκολης διεθνούς κατάστασης που έχει διαμορφωθεί.

Η κυβέρνηση, σημείωσε έχει δύο επιλογές: να συνεχίσουμε τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, έτσι ώστε, παρακάμπτοντας το εφήμερο κόστος, να διασφαλίσουμε μια ασφαλέστερη προοπτική για όλους τους πολίτες, ή, να αφήσουμε τα προβλήματα ανέγγιχτα, να χειροτερεύουν, να οδηγούνται σε αδιέξοδα, απέναντι στα οποία, κανείς δεν θα μπορεί να επιλέξει λύσεις.

«Επιλέξαμε το δρόμο της δράσης, της ευθύνης, του αποτελέσματος», είπε ο κ. Αγοραστός, τονίζοντας ότι η χώρα έχει ανάγκη μιας ρεαλιστικής πολιτικής που αλλάζει τα πράγματα. Αυτήν την πολιτική εφαρμόζουμε και είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις.

Είμαστε, όμως και αποφασισμένοι να προχωρήσουμε με προσήλωση στους στόχους μας, κατέληξε.

Για προϋπολογισμό που φέρνει απελπισία και απόγνωση στους πολίτες,μίλησε ο γενικός εισηγητής του ΠΑΣΟΚ Χρ. Παπουτσής, προβλέποντας παράλληλα ότι «η κυβέρνηση μετρά μέρες» και ότι «σύντομα θα μιλήσει ο λαός».

Ο κ.Παπουτσής είπε ότι η κυβέρνηση αξιοποιεί τη διεθνή κρίση ως άλλοθι για τα τραγικά αδιέξοδα της χώρας και αμφισβήτησε τη δυνατότητα πειθούς της ΝΔ ότι θα εγγυηθεί τα εισοδήματα και τις επενδύσεις καθώς επί πέντε χρόνια «υποκλίνονται με ‘αγιορείτικη ευλάβεια’ στα νεοφιλελεύθερα δόγματα».

Στο πλαίσιο, δε, της κριτικής του για τον περιορισμό των δημοσίων επενδύσεων και την αύξηση των φόρων, μεσούσης της κρίσης, είπε ότι δεν αμφισβητεί την επιστημονική επάρκεια του κ. Αλογοσκούφη «αλλά είμαι βέβαιος ότι ο καθηγητής Γ.Αλογοσκούφης θα έκοβε τις εξετάσεις τον υπουργό Οικονομίας της κυβέρνησης της ΝΔ».

Ο κ. Παπουτσής είπε ότι υπάρχει μεγάλη υστέρηση στα έσοδα του προϋπολογισμού,ότι επανέρχεται ο κίνδυνος της επιτήρησης, και ότι μοναδική ασπίδα της οικονομίας είναι η συμμετοχή της χώρας στην ΟΝΕ, που είναι «επίτευγμα των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ».

Για την ανεργία επέκρινε την κυβέρνηση ότι «μαγειρεύει τα στοιχεία» ενώ για το δημόσιο χρέος είπε ότι, επί ΝΔ, υπάρχει «τεράστια επιδείνωση των όρων δανεισμού».

Εξ άλλου, σύμφωνα με τον κ. Παπουτσή, ο κ. Καραμανλής είπε στην ομιλία του προς την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ, ότι «για το Βατοπέδι φταίνε οι πανέξυπνοι καλόγεροι που παρέσυραν τους υπουργούς και έριξαν στάχτη στα μάτια του πρωθυπουργού».

Παίζετε τον παπά, κ. Καραμανλή, είπε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. «Εδώ παπάς, εκεί παπάς. Μην ψάχνετε.Στη ΝΔ είναι ο παπάς. Στην αυλή του Μαξίμου έκοβε βόλτες ο παπάς».

Τέλος, είπε ότι η ΝΔ γνωρίζει πως είναι κυβέρνηση οριακής πλειοψηφίας στη Βουλής «αλλά καθαρής μειοψηφίας στο λαό, η οποία συρρικνώνεται μέρα με τη μέρα. Η κοινωνία σας φωνάζει να παραιτηθείτε» τόνισε ο κ. Παπουτσής: ήρθε η ώρα να αποχωρήσετε. «Όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο για τη χώρα»,είπε ο κ. Παπουτσής.

Την ίδιά ώρα πλήρη δημοσιονομικό εκτροχιασμό διαπιστώνει το Ινστιτούτο Στρατηγικών και Αναπτυξιακών Μελετών παρουσιάζοντας στοιχεία για την εκτέλεση του προϋπολογισμού.

Το ΙΣΤΑΜΕ εκτιμά ότι φέτος η υστέρηση των δημοσίων εσόδων θα ξεπεράσει τα 2 δισεκατομμύρια ενώ το 2009 θα ξεπεράσει τα 5 δισεκατομμύρια λόγω οικονομικής επιβράδυνσης.

Νέο ρεκόρ σημείωσε σήμερα η διαφορά στα επιτόκια των ομολόγων του Ελληνικού δημοσίου σε σύγκριση με τους αντίστοιχους τίτλους της Γερμανίας.

Για τα δεκαετή ομόλογα το Δημόσιο δανείζεται πλέον με επιτόκιο υψηλότερο κατά 2,3% σε σχέση με την Γερμανία.

ΑΠΕ – ΜΠΕ

Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Posted by defactogr στο 17 Δεκεμβρίου, 2008

>

Οι Βουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ., Άδωνις-Σπυρίδων Γεωργιάδης και Αθανάσιος Πλεύρης, κατόπιν των τελευταίων γεγονότων και την πολύ σκληρή και άδικη κριτική που δέχθηκε το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας από μερίδα δημοσιογράφων, κατέθεσαν Γραπτή Ερώτηση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και πιο συγκεκριμένα στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Προκόπη Παυλόπουλο, ώστε να πληροφορηθούν πόσοι Αστυνομικοί είναι διατιθέμενοι στην προσωπική φύλαξη και ποιων δημοσιογράφων. Μόλις ενημερωθούμε από τον αρμόδιο Υπουργό, θα δώσουμε την απάντησή του, πάραυτα στη δημοσιότητα.

Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
ΑΔΩΝΙΣ-ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>ΔΕΚΕΜΒΡΙΑΝΑ 2008 – Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΑΜ Β’, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ

Posted by defactogr στο 17 Δεκεμβρίου, 2008

>

Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>Τετάρτη, 17 Δεκέμβριος 2008 Ενώ υποτίθεται ότι αναλαμβάνει τις πολιτικές του ευθύνες .. δεν κάνει τα αυτονόητα ….

Posted by defactogr στο 17 Δεκεμβρίου, 2008

>Μ.Μπόλαρης : Αναλαμβάνω την ευθύνη, την πολιτική ευθύνη, για τη ζημία που έχει υποστεί το ελληνικό δημόσιο, σημαίνει ότι προβαίνω σε πολύ συγκεκριμένες ενέργειες, ώστε να άρω τις συνέπειες και τα αποτελέσματα, έτσι ώστε να εκμηδενιστεί η ζημία, την οποία έχει υποστεί το ελληνικό δημόσιο.

Όμως, την περασμένη εβδομάδα σε αυτήν εδώ την Αίθουσα είχαμε συζήτηση για την πρόταση νόμου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Μία πρόταση νόμου με την οποία γυρνούσαν όλα πίσω. Τα οικόπεδα επέστρεφαν στο ελληνικό δημόσιο και όποιοι είχαν ζητήματα και ήθελαν να αναζητήσουν αποζημιώσεις, θα έπρεπε να προσφύγουν στα δικαστήρια. Να, μία κίνηση με την οποία θα μπορούσε ο κύριος πρωθυπουργός αποδεχόμενος την, να αναλάβει πολιτικές ευθύνες. Όμως, έχασε την ευκαιρία.

η συνέχεια εδώ…o-politis

Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>Αληθεύει;;;

Posted by defactogr στο 17 Δεκεμβρίου, 2008

>

Το Φάτους Όλους του Μητσικώστα, της Ον και του Άλφα δε δίνει έπαθλο σε παίκτη;!
«Εσύ… πέρνα αύριο από τα γραφεία να πάρεις το χαρτί σου… μόνο εσύ (από τους 10)»

Αναφέρομαι σε γύρισμα των αρχών (3;) Δεκεμβρίου για επεισόδιο αρχών Φεβρουαρίου
ή όποτε το παίξουν ή δεν το παίξουν κιόλας, μην παίρνω όρκο.

Αληθεύει;

Μήπως επιβεβαιώνεται μέσα από την Κάντζα από τους υπεύθυνους για το παιχνίδι;!

Μήπως σίγουρα, με ονόματα και διευθύνσεις;!!

Μην πιστεύετε τις κακόβουλες φήμες για τα τηλεπαιχνίδια. Είναι λίγες και μικρές…

e-mail αναγνώστη

Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>Σας δίνει το βάρος του σε χρυσό…

Posted by defactogr στο 17 Δεκεμβρίου, 2008

>

.fullpost{display:inline;}

«Ο Χρυσός Οδηγός γιορτάζει και σας δίνει το βάρος του σε χρυσό». Είναι το σλόγκαν που χρησιμοποιεί το τελευταίο καιρό ο χρυσός οδηγός του κ. Βαρδινογιάννη, γιορτάζοντας το ξεπούλημα του χρυσού οδηγού από τον ΟΤΕ, σε όλα τα media. Φαίνεται όμως ότι όλη αυτή η ιστορία είναι μια μεγάλη απάτη. Και πως το δικαιολογούμε αυτό:

Διαβάζοντας το εισαγωγικό σημείωμα του Χρυσού Οδηγού μπορούμε να παρατηρήσουμε ότι φέτος εκδόθηκε σε 1.240.000 αντίτυπα όπως μας αναγράφει. Τη σελίδα μπορούμε να τη δούμε στα δεξιά μας.

Μέχρι εδώ όλα καλά. Κοιτάζοντας όμως τους αριθμούς για την κλήρωση που υπάρχουν στα εξώφυλλα του Χρυσού Οδηγού θα δούμε κάτι… Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ…enimerwsi-gr

Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>Αφού δεν τραβάει η τηλεκατευθυνόμενη "εξέγερση",γιατί συνεχίζετε;

Posted by defactogr στο 17 Δεκεμβρίου, 2008

>

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ…


Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ…hellas-orthodoxy

Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>Η δικαιοσύνη είναι τυφλή και όχι μόνο..

Posted by defactogr στο 17 Δεκεμβρίου, 2008

>


ΑΠΟ ΤΟ 2002 ΕΚΚΡΕΜΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ

Αναβλήθηκε εκ νέου η δίκη των αστυνομικών που καταγγέλλονται ότι βασάνισαν με ηλεκτροσόκ δύο κρατούμενους το 2002 και την υπεράσπιση τους έχει αναλάβει ο Κούγιας.
Το αίτημα αναβολής έκανε η πλευρά του Κούγια για δίκη στο Ναύπλιο αλλά μετά θα πάει και στην Παναχαΐκή για να υπογράψει να πάρει τις μετοχές της ΠΑΕ.

Το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι (ΕΠΣΕ) καταγγέλλει ως απαράδεκτη τη σημερινή νέα αναβολή της δίκης του αστυνομικού ο οποίος κατηγορείται πως στις 14 Αυγούστου 2002 είχε υποβάλλει δύο κρατούμενους (έναν ανήλικο 17 ετών και ένα στρατιώτη 20 ετών) σε βασανιστήρια κατά συρροή με ηλεκτροσόκ με…
βάση τη βαρύτερη και κακουργηματική μορφή των άρθρων του ποινικού κώδικα για τα βασανιστήρια (137Α-Β-Γ – βλπ. αναλυτικό δελτίο εδώ).

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών δέχθηκε για άλλη μια φορά, όπως και στις 7 Ιανουαρίου 2008, κώλυμα του δικηγόρου του αστυνομικού Αλέξη Κούγια που δίκαζε σε δικαστήριο του Ναυπλίου. Όμως, αντί να προχωρήσει σε ολιγοήμερη διακοπή ανέβαλε ξανά την υπόθεση για τις 16 Νοεμβρίου 2009 (παραμονή Ημέρας Πολυτεχνείου…), πάνω από επτά χρόνια μετά το συμβάν.

apneagr


Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>Τυμβωρυχίας και "επαναστατών" …γωνία!!!

Posted by defactogr στο 17 Δεκεμβρίου, 2008

>


Εκεί έχει ανοίξει προ ημερών και σε χρόνο μηδέν ένα υπέρ «κατάστημα» που συνεχίζει να πουλάει πολύ ακριβά την «πραμάτεια» του, και ενίοτε να την ξεπουλάει.

Δεν χρειάσθηκαν και παρά πολλά υλικά για το στήσιμό του, αλλά ούτε και χρονοβόρες διατυπώσεις ή διαδικασίες.

Αυτές ήταν συνοπτικές!!!

Αρκούσε μια «δολοφονία» ανηλίκου από «μπάτσο» για να πάρουν μπρος οι κατασκευαστικές εταιρείας των αριστερών μηχανικών και εργολάβων, καθώς και μια πληθώρα «εργατών», η οποία στο βωμό της υποκρισίας και τις σκοπιμότητος, έπρεπε να δουλέψει …υπερωρίες!!!

Και τα κατάφεραν!!!

Το υπέρ κατάστημα στήθηκε εν μια νυκτί και τα έσοδά του μέχρι και σήμερα …καλά κρατούν.!!!

Και θα αυξηθούν ακόμη περισσότερο, επειδή οι διαφημιστές της τυμβωρυχίας και της «επαναστατικής» εκμετάλλευσης, διαλαλούν την «πραμάτεια» τους με τον καλύτερο τρόπο που διέπει τους νόμους της αγοράς.

Και μάλιστα δωρεάν!!!

Κύριοι τυμβωρύχοι και επαναστάτες του κ…

Το είδαμε, το ξαναείδαμε, το ακούσαμε πολλάκις και το εμπεδώσαμε πλήρως!!!

Πράγματι, προ ημερών ένας «μπάτσος» δολοφόνησε …εν ψυχρώ, ένα αμούστακο παιδί που άκουγε στο όνομα Αλέξης Γρηγορόπουλος.

Αφού έτσι σας βολεύει, έτσι θα το ακούσετε!

Σας χαλάμε εμείς χατήρι;

Σε λίγες όμως μέρες όμως μέσα στο φαγοπότι των εορτών, θα έχετε ξεχάσει και το όνομά του.

Αυτό και μόνο ήταν αρκετό για να φωνάξει και να αντιδράσει η κοιμωμένη κοινωνία μας δια των «κουκουλοφόρων» εκπροσώπων της, και να βροντοφωνάξει …»γιούργια!!!

Γιούργια εναντίον των ανυποψίαστων πολιτών, των φτωχών μεροκαματιάρηδων και στα πρόθυρα της «πείνας» ευρισκομένων μικροκαταστηματαρχών που με χίλια ζόρια προσπαθούν να συντηρήσουν τις οικογένειές τους.

Τι τύχη όμως μπορεί να έχει αυτό το «μικρομάγαζο», μπροστά στο δικό σας …υπερκατάστημα που διαθέτει τα πάντα.

Ότι ακριβώς χρειάζεται μια κοινωνία για να καταστρέψει τα όνειρά της.

Εθελοντές «δημοκράτες», πεζοδρομιακούς κουλτουριάρηδες, συντονιστικά επιτελεία, ορμητήρια …εξορμήσεων, στόχος επίθεσης, ομαδικόν πυρ και αρκετά πολεμοφόδια.

Μα πάνω απ’ όλα «πατριωτική και επαναστατική ιδέα».

Πίστη στα ιδανικά που διανέμονται απλόχερα και που δωρίζονται από τα παραμορφωτικά κάτοπτρα της καθημερινής παραπληροφόρησης, της αισχρής εκμετάλλευσης, αλλά και σε ένα σωρό από μπάζα υποβόσκουσας σκοπιμότητας.

Ποτέ ένας άδικος θάνατος δεν «πούλησε» τόσο πολύ.

Για κάποια στιγμή σκέφθηκα ότι ίσως και να είναι ο μοναδικός εν Ελλάδι.

Ποτέ μέχρι σήμερα ο θάνατος αθώου νεαρού, δεν έχει γίνει σύμβολο …επαναστατικών αγώνων, σε βάρος της ίδιας κοινωνίας, από την οποία προερχόταν και ο ίδιος.

Επιχειρήθηκε στο παρελθόν με έναν άλλον Αλέξη, αλλά εκεί οι σκοπιμότητες πηγαίνανε χέρι χέρι με τις προσωπικές του φιλοδοξίες και όχι με τις επαναστατικές του ιδέες.

Αλέξης κι’ αυτός!!!

Η διαφορά τους ήταν ότι ο μεν πρώτος ήταν εντελώς αθώος, ο δε δεύτερος εν δυνάμει δολοφόνος.

Κύριοι ιδιοκτήτες του υπερκαταστήματος τυμβωρύχοι και επαναστάτες!!!

Εσείς που διδάσκετε τον αντιρατσισμό στη χώρα μας, πρέπει να αντιληφθείτε ότι δημιουργήσατε ένα ρατσιστικό κράτος και μια κοινωνία που ξεπέρασε και αυτά ακόμη τα όρια της διεστραμμένης φαντασίας.

Ξέρετε πόσοι «μπάτσοι» δολοφονήθηκαν όταν εσεις καταστρέφατε τα πάντα στο πέρασμά σας, και όταν οι φονιάδες τους οδηγούνταν ενώπιον της δικαιοσύνης;

Ξέρετε πόσοι «μπάτσοι» είναι «ανάπηρα φυτά», θύματα της ανεκδιήγητης νοοτροπίας και κουλτούρας σας.

Ξέρετε ότι τα παιδιά των «μπάτσων» αρνούνται να πάνε στα σχολεία τους, επειδή ακριβώς τα καταστήσατε στόχους με τον αριστερό «δείκτη» του χεριού σας;

Είναι όμως κι’ αυτά παιδιά μιας Ελλάδος που δεν ανήκει μόνο σε εσάς.

Όταν κάποτε το συνειδητοποιήσετε αυτό, τότε και μόνο τότε θα αφήσετε ήσυχη την ψυχούλα του μικρού Αλέξη για να αναπαυθεί.

Μας πείσατε πως δεν …είστε ρατσιστές!!!

Ακριβώς γιατί είσαστε υπέρ των Αλβανών, Αφγανών, Σκοπιανών, λαθρομεταναστών, αντιεξουσιαστών, κ.λ.π. «ών», «ών», πλην των Ελλήνων Αστυνομικών.

Δικαίωμά σας!!!

http://www.gianniotis.blogspot.com/

Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>Χάκερ χτύπησαν τον Ιnternet Εxplorer

Posted by defactogr στο 17 Δεκεμβρίου, 2008

>

Οι ειδικοί προτείνουν αλλαγή του προγράμματος πλοήγησης


Ευάλωτο σε επιθέσεις χάκερ το πρόγραμμα πλοήγησης Ιnternet Εxplorer της Μicrosoft. Οι «πειρατές του Διαδικτύου» μπορούν να αξιοποιήσουν την κερκόπορτα του πιο δημοφιλούς browser στον κόσμο- και στην Ελλάδα- και να πάρουν στα χέρια τους τον πλήρη έλεγχο του υπολογιστή του θύματος.
Φωτογραφία
Oι χάκερ καταφέρνουν να ξεγελάσουν τον υπολογιστή του χρήστη και τον «αναγκάζουν» να επισκεφθεί ιστοσελίδες-παγίδα, κλέβοντας τους κωδικούς των χρηστών. Ως προσωρινή λύση, οι ειδικοί σε θέματα ασφαλείας του Διαδικτύου προτείνουν την αλλαγή του προγράμματος πλοήγησης από τον Ιnternet Εxplorer στο Google Chrome ή το Firefox. Ο χρήστης μπορεί να επισκεφθεί τις ιστοσελίδες των προγραμμάτων αυτών, να τα κατεβάσει και να αντικαταστήσει τον Εxplorer.
Η Μicrosoft, από τη μεριά της, συμβουλεύει τους χρήστες του browser να κατεβάσουν τις τελευταίες ενημερώσεις από την ιστοσελίδα της εταιρείας, μέχρι να βρεθεί η οριστική λύση στο πρόβλημα.
«Σχετικά με τα προβλήματα ασφάλειας που παρατηρήθηκαν στη λειτουργία του Ιnternet Εxplorer, η Μicrosoft σημειώνει ότι συνεχίζει τις έρευνές της βάσει των σχετικών αναφορών, με στόχο την εξεύρεση μιας ασφαλούς λύσης για τους καταναλωτές. Ωστόσο, για την ασφαλέστερη πλοήγησή τους στο Διαδίκτυο, οι χρήστες θα πρέπει να ενημερώνουν τακτικά τις λύσεις antivirus που διαθέτουν και να διατηρούν στο υψηλότερο επίπεδο τις ρυθμίσεις ασφαλείας στον Ιnternet Εxplorer», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Μicrosoft Ελλάς.
Το πρόβλημα αφορά κατ΄ αρχήν την έκδοση 7 του ΙΕ, όμως μπορεί να επηρεάσει εξίσου τις εκδόσεις 5 και 6, που τρέχουν σε λειτουργικό σύστημα Windows Vista, ΧΡ, Server 2003 και Server 2008. Αφορά επίσης τη δοκιμαστική έκδοση (beta 2) του Ιnternet Εxplorer 8. Η τρύπα στην ασφάλεια του συστήματος μπορεί να προκαλέσει το ξαφνικό κλείσιμο του προγράμματος με ταυτόχρονη εκτέλεση «κακόβουλου κώδικα», δηλαδή ιού.
Οι Κινέζοι έκαναν την αρχή
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Τhe Τimes», την κερκόπορτα του Ιnternet Εxplorer άνοιξαν Κινέζοι χάκερ, οι οποίοι κλέβουν κωδικούς για βιντεοπαιχνίδια και τους πωλούν στη μαύρη αγορά. Όμως, η τρύπα είναι τόσο μεγάλη και επικίνδυνη, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για σοβαρότερους σκοπούς, οι οποίοι μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στους χρήστες.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρείας, από τις μέχρι τώρα αναφορές, ένας στους 500 χρήστες του Ίντερνετ φαίνεται πως έχει αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο πρόβλημα.
Από τότε μάλιστα που ανακοινώθηκε το πρόβλημα, ολοένα και περισσότεροι χάκερ επιχειρούν να το εκμεταλλευτούν. «Το πρόβλημα μπορεί να εξαπλωθεί παγκόσμια με μεγάλη ταχύτητα, γι΄ αυτό και απασχολεί πολύ σοβαρά τη Μicrosoft. Η εταιρεία προσπαθεί να το λύσει όσο πιο γρήγορα γίνεται μέσω επείγουσας έκδοσης διορθωτικού προγράμματος», εξηγεί ο εκπρόσωπος της εταιρείας Τζον Κούραν.
Το επικίνδυνο αρχείο είναι το oledb32. dll, το οποίο διευκολύνει την πρόσβαση του Εxplorer σε διαφορετικά είδη δεδομένων.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Εύη Ελευθεριάδου απο τα ΝΕΑ

Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>BHMAτοδότηs

Posted by defactogr στο 17 Δεκεμβρίου, 2008

>Οι μπουζουκόβιοι υπουργοί συνεχίζουν να ισχυρίζονται ότι μόλις έμαθαν για το έγκλημα αποχώρησαν από τα μπουζούκια. Αλλοι υπουργοί της κυβέρνησης όμως μου λένε ότι τα μπουζούκια δεν ξεκινούν πριν από τις 11-12 μ.μ. τα Σάββατα. Πώς μπορώ να τους αμφισβητήσω; Ως εκ τούτου οι κκ. Ευρ. Στυλιανίδης και Χρ. Ζώης έφθασαν στον ναό της διασκέδασης σίγουρα δύο-τρεις ώρες μετά το έγκλημα στα Εξάρχεια.

Δεν αμφισβητώ φυσικά την ειλικρίνεια των μπουζουκόβιων υπουργών. Μπορεί πράγματι να είχαν «κατεβάσει διακόπτες» εκείνο το Σάββατο και να είχαν κλείσει τα κινητά τους προσπαθώντας να ξεχάσουν για λίγες ώρες ότι είναι υπουργοί αυτής της κυβέρνησης. Ούτως ή άλλως δεν χρειαζόταν να «ενημερωθούν» εγκαίρως για το έγκλημα αφού οι συνάδελφοί τους που ενημερώθηκαν εγκαίρως δεν χρειάστηκαν βοήθεια για να λάβουν κάποιες εγκληματικές αποφάσεις.


Συνάντηση ΚαραμανλήΠαπανδρέου επί εθνικού εδάφους. Ο ένας δίπλα στον άλλον σε στασίδια βρέθηκαν χθες σε ναό στη Λευκωσία στην κηδεία του Τάσσου Παπαδόπουλου.Ντόρα Μπακογιάννη και τον κ. Παπανδρέου ο κ. Α.Λοβέρδος.


Οι κκ. Καραμανλής και Παπανδρέου πήγαν στο υπουργείο Εξωτερικών της Κύπρου και υπέγραψαν στο βιβλίο συλλυπητηρίων. Ο κ. Παπανδρέου ειδικότερα προτού υπογράψει έγραψε ένα κείμενο που τελικώς μου λένε ότι κατέλαβε δύο σελίδες.


Εγινε γνωστό ότι ο κ. Παπανδρέου μίλησε επί μία ώρα με τον κ. Ευ.Βενιζέλο στο περιθώριο της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου του ΠαΣοΚ την Κυριακή. Δεν έγινε όμως γνωστό τι είπαν. Εψαξα και έμαθα: πρώτον, μίλησαν για την πρόταση του ΠαΣοΚ για Προανακριτική Επιτροπή και φάνηκε ότι συμφωνούν πλήρως· δεύτερον, συμφώνησαν επίσης ότι οι ημέρες της κυβέρνησης είναι μετρημένες και πως έχει χαθεί ο έλεγχος στην οικονομία.


Η συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου πάντως είναι η τελευταία που έγινε σε χώρο εκτός ΠαΣοΚ. Η επόμενη θα γίνει στη μεγάλη αίθουσα των νέων γραφείων, Ιπποκράτους και Ναυαρίνου. Επ΄ ευκαιρία μαθαίνω ότι η μετακόμιση αρχίζει την Τετάρτη. Με το δεξί!

Νωρίτερα είχαν ανταλλάξει σύντομη χειραψία χωρίς να μιλήσουν και επίσης χειροκροτήθηκαν κατά την είσοδό τους στον ναό. Τον κ. Καραμανλή συνόδευε η κυρία
Και μια επιτυχία της κυβέρνησης. Η νατοϊκή άσκηση Νoble Αrcher («Ευγενής Τοξότης») είχε αναβληθεί δύο φορές γιατί δεν περιλαμβανόταν ο Αϊ-Στράτης. Τελικά έγινε χθες χωρίς κανένα πρόβλημα. Στο υπουργείο Αμυνας μιλούν για επιτυχία του κ. Ευ. Μεϊμαράκη, ο οποίος είχε εργαστεί αθόρυβα για να πειστεί το ΝΑΤΟ να συμπεριλάβει τον Αϊ-Στράτη στην άσκηση. Ο Τοξότης υπουργός (έγινε 55 ετών την Κυριακή) είχε άγχος για την επιτυχία του «Τοξότη». Μου λένε ότι γνώριζε εδώ και έναν μήνα ότι η άσκηση θα πραγματοποιούνταν αλλά είχε δώσει εντολή να μην υπάρξει διαρροή – και το πέτυχε.

Χθες το απόγευμα τηλεφώνησε στον Πρωθυπουργό και τον ενημέρωσε ότι όλα πήγαν καλά. Πώς κατάφερε να πείσει το ΝΑΤΟ να αγνοήσει την Τουρκία; Εικάζω ότι οι καλές συνεννοήσεις με τους νατοϊκούς συνδυάστηκαν με την καλή δουλειά στη διπλωματική διαχείριση των νέων αμυντικών εξοπλισμών. Θυμίζω ότι προ εβδομάδων στο ΚΥΣΕΑ συζήτησαν με… νόημα για το μέλλον των εξοπλισμών ως το 2012…

ΠΗΓΗ ΒΗΜΑ

Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>SMS…

Posted by defactogr στο 17 Δεκεμβρίου, 2008

>
Η ΓΕΣΕΕ στέλνει sms μηνύματα σέ όλους τούς συνδικαλίστες νά κατέβουν στο κτίριο της ΓΕΣΕΕ γιά περιφρούρηση γιατί φοβούνται τά χειρότερα.

ΑΠΟ ΜΑΙΛ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>Το πήραν το μήνυμα…

Posted by defactogr στο 17 Δεκεμβρίου, 2008

>

…στην Χαριλάου Τρικούπη!!!

το βρήκα εδώ


Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>H δήλωση που έστειλε σπίτι του τον Καραχάλιο

Posted by defactogr στο 17 Δεκεμβρίου, 2008

>


Prime Minister Kostas Karamanlis, hanging on to power in Parliament by only one vote, seemed frozen, his government, once popular but now scandal-ridden, pushed a step closer to collapse.

“He’s seriously troubled” about the riots, said Nicholas Karahalios, a strategy adviser to the prime minister. “Whereas before we were dealing with a political and economic crisis, now there’s a third dimension attached to it: a security crisis which exacerbates the situation.”

Όλο το άρθρο των New York times εδώ.

Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΙΧΕΣ

Posted by defactogr στο 17 Δεκεμβρίου, 2008

>

#fullpost{display:inline;}

Φανατικός αναγνώστης των Κωλοτριχών ο Πρωθυπουργός είπε αμέσως το ΝΑΙ στο Δημήτρη Κωλότριχα γιά μιά συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης, εξεταστέας ύλης, ποικίλης ύλης και διπλής ποικιλίας με ούζα.

Κύριε Πρωθυπουργέ ένας αστυνομικός πυροβόλησε και σκότωσε ένα 15χρονο αγόρι στα Εξάρχεια. Ο κόσμος βγήκε στους δρόμους και τα έκανε όλα λαμπόγιαλο. Τι προτίθεστε να κάνετε από εδώ και μπρος ?

– Από την πλευρά μας κάνουμε ό,τι είναι δυνατό με τον πιο υπεύθυνο τρόπο. Σε κάθε μας βήμα, σε κάθε μας απόφαση, πρώτη προτεραιότητα είναι η συνέχιση της αναπτυξιακής δυναμικής, η προστασία της εργασίας, η τόνωση της απασχόλησης. Πρώτη και τελευταία έγνοια στην κάθε απόφασή μας είναι οι συμπολίτες μας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Μ’ αυτό το γνώμονα, καταρτίσαμε τον Προϋπολογισμό για το 2009. Με πλήρη επίγνωση των δυσκολιών και των αβεβαιοτήτων του διεθνούς περιβάλλοντος. Με βαθύ αίσθημα πολιτικής και κοινωνικής υπευθυνότητας. Με τη σκέψη στο σήμερα, αλλά και το αύριο.

Με καλύψατε πλήρως. Σας κατηγορούν ότι είστε στον κόσμο σας, ότι δεν ξέρετε τι σας γίνεται, ότι είστε ανίκανος να πάρετε πρωτοβουλίες και καίριες αποφάσεις. Τι απαντάτε ?…Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ ΣΤΟ… kolotrixes

Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>"Σήκωσαν" πανό στο Βράχο της Ακρόπολης

Posted by defactogr στο 17 Δεκεμβρίου, 2008

>

Δύο πανό ανάρτησαν στη βορειοανατολική πλευρά του Βράχου της Ακρόπολης πενήντα με εξήντα φοιτητές

Συμβολική διαμαρτυρία με την ανάρτηση δύο πανό έγινε το πρωί στη βορειοανατολική πλευρά του Βράχου της Ακρόπολης από πενήντα με εξήντα φοιτητές από διάφορες Σχολές της Αθήνας.

Μετά από χαμηλής έντασης διαπληκτισμούς με τους φύλακες του αρχαιολογικού χώρου κατάφεραν να μπουν στον χώρο του Ιερού Βράχου και να ξεδιπλώσουν τα δύο πανό, πάνω από την περιοχή Αναφιώτικα. Δύο είναι τα μηνύματα που θέλουν να στείλουν οι φοιτητές με αυτήν την κίνηση. Στο ένα πανό είναι γραμμένη η λέξη «Αντίσταση» στα Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά και Ιταλικά, ενώ στο άλλο «Πανευρωπαϊκή Ημέρα Αλληλεγγύης – Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου – Όλοι στους δρόμους».,

Η συμβολική διαμαρτυρία διήρκεσε περίπου δύο ώρες.

ΠΗΓΗ. ΤΑ ΝΕΑ

Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>Η «εκτακτη» ειδησι

Posted by defactogr στο 17 Δεκεμβρίου, 2008

>

Η «εκτακτη» ειδησι

Και όμως η επιστολη αλληλεγγυης των «φανταρων**» και η «αρνηση των να εκτελεσουν εντολες των ανωτερων τους» δεν είναι «εκτακτη»ειδησις.

http://www1.rizospastis.gr/page.do?publDate=16/12/2008&id=10461&pageNo=10&direction=1

Για καποιον που διαβαζει καθημερινα τον φιλειρηνικο και δημοκρατικο Ριζοσπαστη, γνωριζει καλως ότι:

–Οι ανακοινωσεις των λεγομενων συντονιστικων των μαθητων, ταυτιζονται με τις προαναγγελλομενες ανακοινωσεις του Ριζοσπαστη δηλαδη του ΚΚΕ..

–Οι ανακοινωσεις των φοιτητικων συλλογων , ότι δηθεν οι γενικες συνελευσεις αποφασισαν καταληψι είναι προαναγγελθεισες δημοσιευσεις του Ριζοασπαστη.. Ενώ γενικες συνελευσεις εχουν να γινουν στο Πολυτεχνειο από την εποχη της Χουντας, όταν τα αμφιθεατρα ησαν γεματα..Τωρα οι σταλινικοι βριζοντας απειλουντες αποτρεπουν κάθε φοιτητη που θα ηθελε να συμμετασχει σε μια δημοκρατικη διαδικασια

–Οι ανακοινωσεις Ενεργων Πολιτων, ( που είναι «συμπτωματικως» παντοτε οι αριστεροι, οι υπολοιποι ειμαστε οι δυσκοιλιοι)

–Οι ανακοινωσεις της επιτροπης για την ειρηνη και την υφεσι, εχουν παντοτε γραφη πρωτα στον Ριζοσπαστη και μετα από την μυωπικη αυτή επιτροπη..

–Οι ανακοινωσεις του Δασκαλου από τα Τζουμερκα, των Καθηγητων για τα «παιδια» των συλλογων γονεων και κηδεμονων Αθηνας , όλα αυτά ειναι Διοικητικα συμβουλια χωρις ενεργα μελη που αντι αυτων συνεδριαζουν τα συντονιστικα του Ριζοσπαστη/κκε..

–Οι ανακοινωσεις του σωματειου των ναυτεργατων, των Στεφενσον όλα ένα θεατρο .

Μια υποκρισια…

Που κανεις δεν θελει να αποκαλυψη, Στην Ελλαδα το τελευταιο κομμουνιστικο παραμορφωμα της Ευρωπης..

Αν υπαρχει μια «ευγενης» αμιλλα με τα καλοπαιδα του κου Ααλαβανου αυτό οφειλεται στον αιωνιο φοβο του κκε να χαση την πρωτοκαθεδρια στη διαλυσι της Ελλαδος και του Δημοκρατικου καθεστωτος.Ετσι ο μονος αντιπαλος του ΚΚΕ είναι ο καχεκτικος κος Ααλαβανος και το αντιστροφον.Ολοι οι αλλοι είναι ειτε φιμωμενοι ( η πλειοψηφια) και ανυπαρκτοι αφου δεν υπαρχει οργανωσις δεν υπαρχει εκπροσωπησι στον τυπο και στα μεσα, που φιλοξενουν , ως ομογαλακτοι μονο της ανακοινωσεις των «παιδιων»του ΚΚΕ και του κου Καλαβανου, αν δε τις υιοθετουν πληρως..Ειτε χρησιμοι ηλιθιοι..

Συνεπως ποια ειαι η εκτακτη ειδησι?

Ότι το ΚΚΕ εχει αλωσει το συνδικαλιστικο κινημα, ότι το κκε εχει αλωσει τα Μεσα Ενημερωσεως, ότι το ΚΚΕ εχει αλωσει την Παιδεια, ότι το ΚΚε εχει ένα αντιπαλο το διδυμο εαυτο του τον Συριζα?

Ενώ σε πανελλαδικες Εκλογες κααθολικης ψηφοφοριας παραμενει ένα ασημαντο ποσοστο..????

Ειδησι θα ηταν ακριβως το αντιθετο..

ΙΑΣΩΝ

**( Οι κομμουνιστες δεν χρησιμοποιουν την λεξι στρατιωτης , εχουν επιλεξει την λεξι «φανταροι» που είναι υποτιμητικη της εννοιας του στρατου, ιδε λεξικο.Βεβαια οταν προκειται για τον Ελληνικο Στρατο…Οταν προκειται για τον στρατο «αδελφων» χωρων, όπως της Κουβας ή της β,κορεας ή ακομη και της σημερινης ΡΩΣΣΙΑς, τα πραγματα αλλαζουν.Οπως αταν προκειται για τους συντροφους του λεγομενου δημοκρατικου σταρτου. Τοτε μελι, και γλυκοψωμο σταζουν..)

Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>«Κάντε προανακριτική και για τους υπουργούς του ΠΑΣΟΚ»!

Posted by defactogr στο 17 Δεκεμβρίου, 2008

>Ρελάνς στην άρνηση Καραμανλή να υπάρξει προανακριτική επιτροπή για το σκάνδαλο του Βατοπέδιου έκανε χτες στη Βουλή ο Γιώργος Παπανδρέου. Ζήτησε την σύσταση προανακριτικής που θα ερευνήσει σε βάθος το σκάνδαλο ακόμη και για τους πρώην υπουργούς των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ που ασχολήθηκαν με την υπόθεση.

«Κύριοι της ΝΔ, μήπως διαφωνείτε; Τότε ελάτε με την κυβερνητική πλειοψηφία σας φέρτε πρόταση και για κ.κ. Δρυ και Φωτιάδη. Αλλά ελάτε στη Βουλή, μην αποχωρήσετε ξανά, μην ευτελίζετε κι’ άλλη φορά τους θεσμούς»

Με δικαιώνουν τα παραπάνω λόγια του Γ. Παπανδρέου. Όλα στην προανακριτική.

Όχι υποκριτικά και κακιάς κοπής… «mea culpa» από τον Καραμανλή, που έχουν καθαρά επιφανειακούς και επικοινωνιακούς στόχους:
Κουκούλωμα του Σκανδάλου χωρίς την απόδοση ευθυνών στους υπουργούς του (εξού και τα χειροκροτήματα στην Κ.Ο.) με παράλληλη προσπάθεια κλεισίματος της ψαλίδας…

Καιρός να χυθεί άπλετο φως στην Προανακριτική!

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ...krogias

Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>Νέα δημοσκόπηση… καταγράφει πλήρη διάλυση της κυβέρνησης!

Posted by defactogr στο 17 Δεκεμβρίου, 2008

>

a_karamanlis300_14846_2Σε συνέχεια των τελευταίων δημοσκοπήσεων που κατέγραψαν εντυπωσιακές μεταστροφές στάσης και αντίληψης μεγάλων κοινωνικών ομάδων, αναμένεται αύριο νέα δημοσκόπηση, κατ’ αποκλειστικότητα από διαδικτυακό ειδησεογραφικό φορέα. Τα ευρήματα είναι σημαντικά και επιβεβαιώνουν την “αίσθηση” της κοινής γνώμης για εξάντληση και των τελευταίων περιθωρίων αντοχής της κυβέρνησης.

Για πρώτη φορά μετά την ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον Κ. Καραμανλή προδιαγράφεται το τοπίο, οι προϋποθέσεις και ο πιθανός χρόνος πτώσης της κυβέρνησης. Ο μεγάλος αριθμός κοινωνικών ζητημάτων στα οποία η κυβέρνηση βρίσκεται καθολικά αντιμέτωπη με την κοινωνία, η γενικευμένη διαφθορά, ο ρυθμός απώλειας της κοινωνικής “ψήφου εμπιστοσύνης”, η αδυναμία του πρωθυπουργού να επικοινωνήσει οποιοδήποτε πειστικό μήνυμα στους πολίτες, η γελοιοποίηση θεσμών αλλά και συγκεκριμένων κυβερνητικών μηχανισμών, λχ. σωμάτων ασφαλείας και κρατικής τηλεόρασης και το σημαντικότερο, η δεδομένη αποφασιστικότητα μεγάλου μέρους της νεολαίας και αφυπνισμένων ενηλίκων ενεργών πολιτών για συλλογικές δράσεις διαρκείας στους δρόμους, δεν αφήνουν παρά ελάχιστα περιθώρια παραμονής του Κ. Καραμανλή στην εξουσία, έστω και για λίγους ακόμη μήνες.

contentsegment_9555099w1000_h0_r0_p0_s1_v1jpg_2Το Σύνταγμα βεβαίως προσφέρει ένα τυπικό “καταφύγιο” στον Κ. Καραμανλή και την κυβέρνηση, προκειμένου να παραμείνουν “γατζωμένοι” στην εξουσία, αλλά η μαζικότητα της πρόσφατης εξέγερσης αποδεικνύει στην πράξη, ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει την πραγματική θέληση του λαού.

Ψηφίστε μέχρι αύριο…

Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>"ΜΠΑΧΑΛΟ" ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ…

Posted by defactogr στο 17 Δεκεμβρίου, 2008

>


Κινδυνεύει η ζωή ασθενών στο Νοσοκομείο


Βαριές κατηγορίες απηύθυνε ο διευθυντής Β΄ Χειρουργικής Κλινικής Παναγιώτης Χρυσομάλλης κατά του διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας Δημοσθένη Σωτηρόπουλου, σε συνέντευξη Τύπου.«Με τον τρόπο διοικήσεως τίθεται σε κίνδυνο η ζωή ασθενών. Αυτό οφείλεται στις ενέργειες του διοικητού, διότι μ’ αυτά που κάνει θέτει σε κίνδυνο τη ζωή ασθενών και πιστεύω ότι ο ίδιος είναι επικίνδυνος να διοικεί το Νοσοκομείο», είπε ο κ. Χρυσομάλλης. Στη συνέχεια τόνισε: «Εκείνο που με έκανε όμως να επαναστατήσω και να σας φωνάξω σήμερα είναι ότι ήρθα σε σύγκρουση με τη συνείδησή μου», σχετικά με τη λειτουργία της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας.Απαντώντας στις κατηγορίες του κ. Χρυσομάλλη ο κ. Σωτηρόπουλος τονίζει μεταξύ άλλων: «Στην προσπάθειά του να εκθέσει τον Διοικητή του Νοσοκομείου για συμμετοχή σε διαπλοκή, εκτίθεται ο ίδιος και φτάνει στο σημείο με τις ενέργειές του να επιδιώκει το κλείσιμο μιας κλινικής ή ενός τμήματος, που κατά τεκμήριο σώζουν Ζωές».



Κορύφωση για τη ΜΕΘ


Ο κ. Χρυσομάλλης τόνισε πως «εκείνο που με έκανε όμως να επαναστατήσω και να σας φωνάξω σήμερα είναι ότι ήρθα σε σύγκρουση με τη συνείδησή μου», σχετικά με τη λειτουργία της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας. Στο Δ.Σ., στις 24 Νοεμβρίου έθεσε το θέμα, προτείνοντας να ζητηθεί επειγόντως από το υπουργείο Υγείας η απόσπαση ενός εντατικολόγου για να λειτουργήσει με δύο η ΜΕΘ (είχε μείνει μόνο ένας) και με εφημερεύοντες που δεν έχουν εξειδίκευση, υπό την κάλυψη των ειδικών. «Αυτή ήταν η αιτία που στο Συμβούλιο εξανέστη ο κ. Σωτηρόπουλος και φωνάζοντας “δε θα γραφτούν ούτε στα πρακτικά”, το καταλαβαίνετε, δικτατορία έχουμε, τη γνώμη μου που την υπογράφω δε θα τη γράψω;, που θα ενοχλήσομε τον υπουργό και τόνα και τ’ άλλο. Και βέβαια η παρουσία μου στο Συμβούλιο δεν μπορούσε να παραμείνει. Έφυγα. Τα κατήγγειλα, τα καταγγέλλω και σήμερα και αυτή τη στιγμή η Μονάδα δουλεύει με μία γιατρό επικουρική επιμελήτρια Β΄ και με εφημερεύοντες χωρίς καν να έχουν εξειδίκευση να μπορέσουν να εργαστούν σ’ αυτόν τον τομέα και να καλύπτονται». Και συμπλήρωσε: «Μ’ αυτές τις συνθήκες, δε μ’ ενδιαφέρει αν με κακολογήσουν και να πω τη λέξη, είναι προτιμότερο να κλείσει η Μονάδα παρά να γίνει δολοφόνος».



«Αναδεικνύετε τα θέματα»


Ο κ. Χρυσομάλλης εδώ και ένα χρόνο παρέβη το πιστεύω του περί του να είναι ο γιατρός αθόρυβος και να αποφεύγει την προβολή, από αγανάκτηση για όσα συμβαίνουν στο Νοσοκομείο, εμφανισθείς μία φορά σε ένα κανάλι (υπήρξε και άλλη παρέμβασή του στην TV), ενώ άλλη μία φορά έδωσε στις εφημερίδες ορισμένα στοιχεία και συγκεκριμένα «μετά από μία συνέντευξη συναδέλφου εδώ που μας συκοφάντησε με το χειρότερο τρόπο» όπως είπε, όταν στον Τάσο Παπαγεωργίου και στο γράφοντα έκανε μία δήλωση (σ.σ. μετά τη συνέντευξη του κ. Κεχαγιά τέτοια εποχή πέρυσι). Ο κ. Χρυσομάλλης επεσήμανε απευθυνθείς στους δημοσιογράφους: «Πιστεύω ότι κάνετε τη δουλειά σας, να αναδεικνύετε θέματα που υπάρχουν. Πιστεύω όμως ακόμη ότι υπάρχουν διοικητικές αρχές και δικαστικές να λύσουν τις διαφορές. Ως προς το μεσαίο σκέλος ότι υπάρχουν διοικητικές αρχές για να λύσουν τις διαφορές, δυστυχώς προδόθηκα. Εσείς συνεχίζετε να αναδεικνύετε τα θέματα, η δικαιοσύνη πιστεύω εργάζεται διότι ο συγκεκριμένος συνάδελφος είναι υπόδικος και έχει παραπεμφθεί στο δικαστήριο, θα γίνει τον Ιανουάριο. Δυστυχώς, οι διοικητικές αρχές κοιμούνται».



Αναφορές


Ο διευθυντής της Β’ Χειρουργικής είπε ακόμη: «Βλέποντας ότι πάμε από το κακό στο χειρότερο, στις 6 Ιουνίου (σ.σ. το έγγραφο που διένειμε ο κ. Χρυσομάλλης έχει ημερομηνία 2-6-2008) έκανα αναφορά στη ΔΥΠΕ», στην οποία ανέφερε μεταξύ άλλων σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του διοικητή: «μη υλοποίηση αποφάσεων του Συμβουλίου αλλά και των ιδίων του αποφάσεων, με αποτέλεσμα μείζονα λειτουργικά προβλήματα αλλά και οικονομική ζημιά του Νοσοκομείου», «συγκάλυψις παρανόμων πράξεων διοικητικών και ιατρικών, με αποτέλεσμα μεγάλη επιστημονική υποβάθμιση ιατρών προς επιστημονικό και οικονομικό όφελος άλλων», «Οι αποφάσεις του και οι παράνομες ενέργειες είναι υπέρ συγκεκριμένων ατόμων που τα χαρακτηρίζει η διαπλοκή συμπλέοντας με αυτούς σε τόσο μεγάλο βαθμό μέχρι σημείου συμμετοχής και του ιδίου», σύμφωνα με όσα διάβασε ο κ. Χρυσομάλλης. «Μίλησα σε κουφούς. Ουδείς με ενόχλησε ούτε με ένα τηλέφωνο», είπε.Ο κ. Χρυσομάλλης διάβασε και έγγραφό του με ημερομηνία 20-6-2008 (που επίσης διένειμε) προς την επίτροπο Ελεγκτικού Συνεδρίου, όπου ανέφερε ότι «στις καταστάσεις των εφημερευόντων ιατρών στο Κέντρο Υγείας του Μελιγαλά έχει γίνει απάτη μετά την έγκριση αυτών από το ΔΣ του Νοσοκομείου». Είπε επίσης ότι έχει ζητηθεί 4 φορές από τη ΔΥΠΕ να γίνει ΕΔΕ και «ουδείς παρουσιάστηκε ούτε να μας γνωρίσει».Ο κ. Χρυσομάλλης ανέφερε και τα εξής: «Μ’ αυτές τις συνθήκες όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούμε πλέον να δουλέψουμε μ’ αυτή την πίεση. Ο καθένας ας καθορίσει τη στάση του. Εγώ οφείλω σαν εκπρόσωπος των γιατρών στο ΔΣ και τα 8 χρόνια που είμαι στο Διοικητικό Συμβούλιο να τα καταγγείλω, να τα μάθει ο κόσμος, να πάρουν τις αποφάσεις τους. Εγώ τις δικές μου τις έχω πάρει». Σε ερώτηση για τις αποφάσεις του, δε θέλησε να απαντήσει.


Εφημερίδα «ΘΑΡΡΟΣ»




Σκληρή απάντηση του διοικητή του Νοσοκομείου


Σε όσα του καταλόγισε ο Παναγιώτης Χρυσομάλλης απάντησε ο διοικητής του Νοσοκομείου, Δημοσθένης Σωτηρόπουλος, αργά χθες το βράδυ. «Δεν θα ακολουθήσω σήμερα τον κ. Χρυσομάλλη στο παραλήρημά του. Η θητεία του στο Νοσοκομείο ως Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας έχει λήξει και πρόκειται να αντικατασταθεί. Στην Καλαμάτα ήρθα με εντολή του Υπουργού Υγείας και με εφόδια τις γνώσεις ενός νοσοκομειακού Ιατρού (είμαι διευθυντής Ορθοπεδικής Κλινικής στο Νοσοκομείο Τριπόλεως), με την εμπειρία ενός πρώην Δημάρχου, για να προσφέρω τις υπηρεσίες μου στην ΥΓΕΙΑ και τις προσπάθειες του ιατρικού, νοσηλευτικού, λοιπού προσωπικού και με τη βοήθεια των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, να παλέψουμε και να επιτύχουμε το καλύτερο, παρά τις τρέχουσες αντίξοες συνθήκες και την έλλειψη προσωπικού. Ο κόσμος που τον ακούει, από το ύφος και τα λεγόμενά του, έχει βγάλει τα συμπεράσματά του, είναι δε γνωστός στα αρμόδια όργανα, που τον αγνοούν, όπως ακούσατε στις δηλώσεις του. Στην προσπάθειά του να εκθέσει τον Διοικητή του Νοσοκομείου για συμμετοχή σε διαπλοκή, εκτίθεται ο ίδιος και φτάνει στο σημείο με τις ενέργειές του να επιδιώκει το κλείσιμο μιας κλινικής ή ενός τμήματος, που κατά τεκμήριο σώζουν ζωές. Πρέπει να αντιληφθεί ότι είναι Δημόσιος Λειτουργός και δεν μπορεί να είναι και διοικητής και διοικούμενος, γιατί αυτό μερικές φορές δεν είναι για το συμφέρον των ασθενών. Τα αναφερόμενά του για τη δήθεν συμμετοχή μου σε διαπλοκή, μου είναι εντελώς άγνωστα στη μέχρι τώρα πορεία μου και τον παραδίδω στην κρίση του λαού της Μεσσηνίας τον οποίο καλώ να συνεχίσει να εμπιστεύεται το Νοσοκομείο και να κλείσει τα αυτιά του στους λασπολόγους. Όσο για τις δημόσιες κατ’ εξακολούθηση λεκτικές εκτροπές του κ. Χρυσομάλλη, υπάρχουν αρμόδιες αρχές να ενεργήσουν».



«Αβάσιμες οι καταγγελίες… »


Διαψεύδει ο αναπληρωτής διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου – Ιονίων Νήσων – Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας, Ντίνος Τσερώνης, όσα του καταλόγισε ο διευθυντής της Β’ Χειρουργικής Κλινικής, Παναγιώτης Χρυσομάλλης, σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε χθες Τρίτη στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.
Ο κ. Τσερώνης περνά στην αντεπίθεση, λέγοντας πως ο ίδιος έχει ήδη απαντήσει εγγράφως στην αναφορά του κ. Χρυσομάλλη, πως τα στοιχεία που συνέλεξε «καθιστούν αβάσιμες τις καταγγελίες», μην παραγνωρίζοντας βέβαια πως κάποια θέματα βρίσκονται «υπό δικαστική διερεύνηση». Τέλος, εκθειάζει το Νοσοκομείο της Καλαμάτας ως ένα από τα 5 καλύτερα της Υγειονομικής Περιφέρειας, θεωρώντας ως καθοριστική σε αυτό και τη συνεισφορά του κ. Χρυσομάλλη. Αναλυτικά ο κ. Τσερώνης αναφέρει: «Σχετικά με τις δηλώσεις του χειρουργού του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας κ. Χρυσομάλλη, Διευθυντή της Β’ Χειρουργικής Κλινικής, κατά τη συνέντευξή του στις 15/12/2008 και ειδικά στο σημείο που αναφέρεται ότι η 6η Υγειονομική Περιφέρεια Πελοποννήσου – Ιονίων Νήσων – Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδας, δεν απήντησε στην αναφορά του, θα ήθελα να κάνω γνωστά τα εξής: Η πραγματικότητα είναι ότι απήντησα γραπτώς στις 12/11/2008. Στην απάντησή μου του γνωρίζω ότι έχω λάβει συγκεκριμένα μέτρα και μάλιστα πριν την γραπτή αναφορά του για καταγγελίες που μου είχε διατυπώσει στο παρελθόν. Θεωρούσα λοιπόν ότι αυτά υπονοούσε η γενικόλογη αναφορά του, η οποία δεν συνοδευόταν από συγκεκριμένα στοιχεία. Επιπλέον, τον επισκέφτηκα στο γραφείο του και μετά την συνάντησή μας αναζήτησα στοιχεία για όσες από τις καταγγελίες ήταν συγκεκριμένες. Συγκέντρωσα αναφορές στελεχών και νομικές γνωμοδοτήσεις, οι οποίες καθιστούν τις καταγγελίες αβάσιμες. Υπάρχουν βεβαίως και κάποια θέματα που είναι υπό δικαστική διερεύνηση. Όσον αφορά στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπως προκύπτει από την απολογιστική αναφορά (10/11/2008), του εντατικολόγου κ. Καίσαρη, έχει λειτουργήσει με άριστα αποτελέσματα ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς δείκτες αξιολόγησης. Τέλος θα ήθελα να επαναλάβω, ότι το Νοσοκομείο Καλαμάτας είναι μέσα στα 5 πιο οργανωμένα και πιο αποδοτικά από τα 31 Νοσοκομείο της Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου – Ιονίων Νήσων – Ηπείρου & Δυτικής Ελλάδας, μαζί με τα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία Πατρών και Ιωαννίνων. Σε αυτό βέβαια είναι καθοριστική και η συνεισφορά του κ. Χρυσομάλλη».



Εφημερίδα «ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ»




***Και μετά από αυτά:


Οι έχοντες ανάγκη, που κατεφεύγουν στο Νοσοκομείο για την υγεία και την ίδια ακόμη τη ζωή τους, μπορούν να έχουν εμπιστοσύνη στο Νοσοκομείο της Καλαμάτας;;;…
Και, πόσο ακόμη θα συνεχιστεί αυτή η απαράδεκτη κατάσταση που μόνο αβεβαιότητα, ανησυχία και φόβο σκορπίζει στους πολίτες;;;…
Το Υπουργείο Υγείας και ο ίδιος ο Υπουργός γιατί, επιτέλους, δεν παίρνουν θέση;;;…
Από μεγάλα, παχιά και κούφια λόγια και βαρύγδουπες εξαγγελίες, χορτάσαμε!
Το μεγάλο και σοβαρό πρόβλημα αυτό του Νοσοκομείου της Μεσσηνιακής πρωτεύουσας, πότε θα αντιμετωπιστεί;;;….

Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>ΜΕΑ CULPA !

Posted by defactogr στο 17 Δεκεμβρίου, 2008

>

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ…http://geliografia.blogspot.com/

Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>Ειδα τoν χάρο με τα μάτια μου στην… tv

Posted by defactogr στο 17 Δεκεμβρίου, 2008

>


Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>Οι Κούρδοι της Τουρκίας επιδιώκουν "Κουρδική Ενότητα" με τους αδελφούς τους στο Ιράκ

Posted by defactogr στο 17 Δεκεμβρίου, 2008

>

.fullpost{display:inline;}

Χάρτης του Κουρδιστάν, που έχει διαιρεθεί στα τέσσερα, μεταξύ Ιράν, Ιράκ, Συρίας και Τουρκίας
Επιτροπή ανωτάτων αξιωματούχων του Κόμματος Δημοκρατικής Κοινωνίας (DTP), που εκφράζει τη συντριπτική πλειοψηφία των Κούρδων της Τουρκίας, εδώ και μερικές μέρες βρίσκεται στο Βόρειο Ιράκ, όπου τα μέλη της πραγματοποίησαν επίσημες επισκέψεις και επαφές με τους Κούρδους της αυτόνομης διοίκησης του Κουρδιστάν.
Η επιτροπή του DTP συνατήθηκε στην πρωτεύουσα Αρμπίλ (Άρβυλα) πρώτα με πρόεδρο του Κουρδιστάν Μεσούτ Μπαρζανί (Mesut Barzani) και στη συνέχεια με τον…πρωθυπουργό, Νετζιρβάν Μπαρζανί (Neçirvan Barzani). Το θέμα της συζήτησης ήταν η πολυπόθητη ενότητα των Κούρδων, που έχει διασπαστεί από την κατοχή του Κουρδιστάν από τέσσερα κράτη, το Ιράν, το Ιράκ, τη Συρία και την Τουρκία.
Η επίτροπή των Κούρδων της Τουρκίας πραγματοποίησε συμβολική επίσκεψη στο μαυσωλείο του Molla Mustafa Barzani, πατέρα του προέδρου του Κουρδιστάν, αλλά και της επανάστασης των Κούρδων του Ιράκ.
Ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της επιτροπής στον πρωθυπουργό Νετζιρβάν Μπαρζανί, συζητήθηκε το ζήτημα της ενίσχυσης των εμπορικών και οικονομικών δεσμών μεταξύ των Κούρδων της Τουρκίας και των Κούρδων του Ιράκ, καθώς και το γενικότερο ζήημα της αλληλοκατανόησης και της εθνικής συνεννόησης μεταξύ των Κούρδων, σε όποιο σημείο του Κουρδιστάν και αν κατοικούν.
Η επιτροπή του DTP ολοκλήρωσε τις επίσημες επαφές της, μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο τυο Ιράκ, Τζελάλ Ταλαμπανί. Στη συνάντηση, που έγινε στην κωμόπολη Ντουκάν (Dukan), της Σουλεϊμανίγια (Süleymaniye), συζητήθηκε το ζήτημα της συνεργασίας, της ενίσχυσης των δεσμών και της ενότητας των Κούρδων.
Πηγή: BUGUN

infognomonpolitics

Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>Έχεις δύο επιλογές..

Posted by defactogr στο 17 Δεκεμβρίου, 2008

>

.hmmessage P { margin:0px; padding:0px } body.hmmessage { font-size: 10pt; font-family:Verdana } Τι θα έκανες εσύ; Θα διάλεγες, σίγουρα..
Μην κοιτάξεις για κάτι αστείο σ’ αυτό το κείμενο, δεν υπάρχει, μα διάβασέ το.
Η ερώτηση είναι: Θα έκανες την ίδια επιλογή ;

Σε ένα δείπνο, για φιλανθρωπικό σκοπό, ενός σχολείου για παιδιά με ειδικές ανάγκες, ο πατέρας ενός αυτιστικού παιδιού διηγήθηκε την παρακάτω ιστορία, που δεν θα την ξεχάσει κανείς απο όσους την άκουσαν εκείνη τη μέρα.

Μετά την τελετή, έκανε μια ερώτηση.
«Όταν η φύση δεν παρεμποδίζεται απο εξωτερικές επιρροές, όλα γίνονται τέλεια.
Ακόμα ο γιος μου, ο Shay, δεν μπορεί να μάθει τα πράγματα όπως τα άλλα παιδιά. Δεν μπορεί να καταλάβει τα πράγματα όπως τα άλλα παιδιά. Πού είναι η φυσική τάξη των πραγμάτων στο γιο μου;»

Όλοι στην αίθουσα αναρωτιόνταν σιωπηλά και γεμάτοι απορία.
Ο πατέρας συνέχισε.

«Όταν ένα παιδί σαν τον Shay που είναι πνευματικά ανάπηρο, έρχεται στη ζωή, η ευκαιρία να καταλάβεις την αληθινή ανθρώπινη φύση είναι, το πώς οι υπόλοιποι άνθρωποι θα συμπεριφερθούν σ’ αυτό το παιδί.»
Και αφηγήθηκε την παρακάτω ιστορία, που θα σας παρακαλέσω θερμά να διαβάσετε μέχρι το τέλος της..

Ο Shay κι εγώ, περάσαμε έξω απο ένα πάρκο, όπου κάποια αγόρια που γνώριζαν τον Shay, έπαιζαν μπέιζμπολ.
Ο Shay με ρώτησε, «μπαμπά, νομίζεις ότι θα μ’ αφήσουν να παίξω μαζί τους;»
Εγώ ήξερα ότι τα περισσότερα αγόρια, δεν θα ήθελαν κάποιον σαν τον Shay στην ομάδα τους.
Μα ήξερα, και καταλάβαινα σαν πατέρας, ότι αν του δινόταν η ευκαιρία να παίξει, θα του έδινε πολύ μεγάλη χαρά και επίσης ένα αναγκαίο αίσθημα ένταξης, μαζί με κάποια εμπιστοσύνη που θα γινόταν αποδεκτός από τα άλλα παιδιά, παρά την αναπηρία του.
Πλησίασα λοιπόν ένα απο τα παιδιά, και το ρώτησα χωρίς βέβαια να περιμένω και πολλά, αν ο Shay θα μπορούσε να παίξει μαζί τους.
Το αγόρι κοίταξε γύρω του σαν να ζητούσε κάποια υποστήριξη, μα στο τέλος απάντησε, «χάνουμε έξι γύρους, και το παιχνίδι είναι στον όγδοο γύρο. Γιατί όχι, μπορεί να παίξει στην δική μας ομάδα, και θα προσπαθήσουμε να τον βάλουμε να παίξει στον επόμενο γύρο, να αποκρούσει τις βολές αν το θέλει.
Ο Shay πήγε με δυσκολία μέχρι τον πάγκο της ομάδας, για να φορέσει την μπλούζα της ομάδος. Τον παρακολουθούσα με μάτια δακρυσμένα και μια θέρμη στην καρδιά μου.
Τα αγόρια της ομάδας, είδαν την χαρά μου, που τον αποδέχτηκαν στην ομάδα τους…. η συνέχεια εδώ…iraklio web

Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »

>ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑ

Posted by defactogr στο 17 Δεκεμβρίου, 2008

> ΜΕ ΕΝΑ ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ Ο ΧΑΡΔΑΒΕΛΑΣ ΣΥΝΤΑΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΛΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΞΕΧΝΑΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΟΤΙ Ο »ΡΑΜΠΟ ΝΩΝΤΑΣ» ΟΠΩΣ ΕΙΡΩΝΙΚΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΦΡΟΥΡΟ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ. ΟΤΑΝ ΔΕ ΕΝΑΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΙΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΝ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ.
ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ.

egersis

Posted in Αταξινόμητα | Leave a Comment »