Citypress-gr®

Επικοινωνήστε μαζί μας : email: citypress.gr@gmail.com

Διάλογος μπαμπά και κόρης Μιχαλολιάκου…

Posted by defactogr στο 3 Ιουνίου, 2012

Από τον κορυφαίο drseeng
Η κόρη του Μιχαλολιάκου έδειρε έναν μετανάστη, συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερη μετά από μια ώρα. Οκ, δε θα πω τίποτα γι’αυτήν. Εξάλλου αυτή και το συνάφι της θα δώσουν πολλές ακόμα αφορμές για να ασχοληθούμε μαζί τους. Το ανάθεμα πάει αλλού.
Ανάθεμα στους υπουργούς Εσωτερικών και Δημόσιας Τάξης των τελευταίων 20 τουλάχιστον ετών που με την ανικανότητά τους μετέτρεψαν τα κέντρα των μεγάλων πόλεων σε έρμαια λαθρομεταναστών και των γκέτο, δίνοντας «πάτημα» σε «λουλούδια» όπως οι Χρυσαυγίτες να αλωνίζουν για την επιβολή του νόμου όπως αυτοί την εκλαμβάνονται. Ανάθεμα και στα δύο κόμματα εξουσίας που τόσα χρόνια με την πολιτική τους εξέθρεψαν την εγκληματικότητα και …τον ρατσισμό. Ανάθεμα στους άθλιους που επιτίθενται λεκτικά μεν στη Χρυσή Αυγή, αρνούνται όμως να τη βγάλουν εκτός νόμου.

Ανάθεμα σε όποιον ευθύνεται για το γεγονός ότι οι Χρυσαυγίτες τώρα θα έχουν και βουλευτική ασυλία. Η κόρη του Μιχαλολιάκου δεν έχει βέβαια ακόμα, αλλά ποιος με διαβεβαιώνει ότι δε θα την αποκτήσει σε λίγα χρόνια;


Σχολιάστε