Citypress-gr®

Επικοινωνήστε μαζί μας : email: citypress.gr@gmail.com

Άμυνα και Υγεία. Προδοσία οποιαδήποτε έκπτωσή τους..

Posted by Εξουσία στο 8 Ιουνίου, 2012

Κάθε οργανισμός, όπως και ένα κράτος, ένας λαός, όταν βρίσκονται σε κίνδυνο το πρώτο πράγμα που προτάσσουν είναι η επιβίωση. Τα υπόλοιπα έπονται. Τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε μετά. Η επιβίωση προϋποθέτει την ικανότητα προς απόκρουση τόσο των εξωτερικών όσο και των εσωτερικών κινδύνων οι οποίοι μπορεί να εξοντώσουν τον οργανισμό.

Αυτή τη στιγμή η Ελλάδα και ο ελληνικός λαός βρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο. Αφενός οι εξωτερικοί εχθροί γύρω μας εποφθαλμιούν την πτώση της χώρας για να διαμελίσουν το σώμα της, αφετέρου η ζωή των πολιτών κινδυνεύει άμεσα από την κατάρρευση του συστήματος Υγείας και δευτερευόντως από τον επισιτισμό.  Και οι δύο αυτοί κίνδυνοι θα επιφέρουν το θάνατο της χώρας και των πολιτών.  

Επομένως, όσο και αν υπάρχει οικονομική κατάρρευση, δύο πράγματα θα πρέπει να μείνουν πολύ ψηλά και ενδεχομένως να…. πρέπει και να ενισχυθούν περισσότερο ακόμα και από τις καλές εποχές. Αυτά είναι η Άμυνα και η Υγεία και εκ τρίτου ο επισιτισμός του λαού.    

Κάθε άλλη κρατική δαπάνη (δεν μιλάμε φυσικά καν για κρατικές σπατάλες και για υψηλές αμοιβές κρατικοδίαιτων παραγόντων), θα πρέπει να πάει αυτή τη στιγμή στην άκρη. Όλα μπορούμε να τα βρούμε αργότερα. Εκείνο που τώρα προέχει είναι η επιβίωση της χώρας και του λαού.

Ας προσέξουν λοιπόν οι πολιτικοί ποια αγαθά θα προκρίνουν να προστατέψουν αυτή τη δύσκολη εποχή, γιατί ενδέχεται να διαπράξουν αδικήματα πολύ βαριά κατά της χώρας και του λαού.  

Πέτρος Χασάπης

Σχολιάστε