Citypress-gr®

Επικοινωνήστε μαζί μας : email: citypress.gr@gmail.com

Παπαϊωάννου καμία συνάντηση με τον Άκη…

Posted by defactogr στο 6 Ιουνίου, 2012

Σκληρή ανακοίνωση, με την οποία διαψεύδει οποιαδήποτε συνάντηση ή συνομιλία με τον Άκη Τσοχατζόπουλο, εξέδωσε πριν από λίγο ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, με αφορμή αυθαίρετες ερμηνείες σε χειρόγραφες σημειώσεις του κατηγορούμενου για την υπόθεση ξεπλύματος βρώμικου χρήματος.
Στην ανακοίνωση πάντως, ο κ. Παπαϊωάννου αποκαλύπτει πως έγινε τέτοια προσπάθεια από την πλευρά συνηγόρου του Α. Τσοχατζόπουλου, η οποία αποκρούστηκε από τον ίδιο.
Στην ανακοίνωση ο κ. Παπαϊωάννου αναφέρει επί λέξει: «Αυθαίρετες ερμηνείες σε χειρόγραφα του Άκη Τσοχατζόπουλου εμφανίζουν τον πρώην Υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ.Μιλτιάδη Παπαϊωάννου να συνομιλεί μαζί του για την υπόθεση του. Η αλήθεια είναι ότι καμία συνάντηση ή συνομιλία δεν υπήρξε μεταξύ τους. Συνήγορος του Άκη Τσοχατζόπουλου ζήτησε να υπάρξει συνάντηση και φυσικά η απάντηση του Υπουργού Δικαιοσύνης ήταν αρνητική. Όλα όσα γράφονται ή ερμηνεύονται ανήκουν στη σφαίρα της παραπολιτικής και μερικές φορές της αθλιότητας».

Πηγή:www.capital.gr

Ένα Σχόλιο to “Παπαϊωάννου καμία συνάντηση με τον Άκη…”

  1. […] Παπαϊωάννου καμία συνάντηση με τον Άκη… […]

Σχολιάστε