Citypress-gr®

Επικοινωνήστε μαζί μας : email: citypress.gr@gmail.com

Σαμαράς: Θα ζητήσω σκληρή δουλειά από τη νέα κυβέρνηση

Posted by defactogr στο 20 Ιουνίου, 2012

«Ζητώ από τον Ελληνικό λαό πατριωτισμό και αρραγή εθνική ενότητα και εμπιστοσύνη. Mε τη βοήθεια του Θεού θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να βγει ο λαός μας, μια ώρα νωρίτερα από την κρίση», δήλωσε ο νέος Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μετά την ορκωμοσία του.
Και συμπλήρωσε: «Όπως και θα ζητήσω, αύριο το πρωί, από τη νέα κυβέρνηση, που θα σχηματιστεί, σκληρή δουλειά. Για να μπορέσουμε να δώσουμε χειροπιαστή ελπίδα στο λαό μας».
Το νέο κυβερνητικό σχήμα αναμένεται… να ορκιστεί αύριο, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΠΕ – ΜΠΕ ο κ.  Βενιζέλος αποκάλυψε στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ ότι η νέα κυβέρνηση θα περιλαμβάνει 16 υπουργούς (συμπεριλαμβανομένου και του προσώπου που θα αναλάβει το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας, το οποίο θα ανασυσταθεί) και 12 υφυπουργούς.

Υπενθυμίζεται,  ότι το ΠΑΣΟΚ θα εκπροσωπηθεί στη νέα κυβέρνηση με εξωκοινοβουλευτικά στελέχη, ενώ η Δημοκρατική Αριστερά δεν προκρίνει τη συμμετοχή δικών της στελεχών.

2 Σχόλια to “Σαμαράς: Θα ζητήσω σκληρή δουλειά από τη νέα κυβέρνηση”

  1. […] Σαμαράς: Θα ζητήσω σκληρή δουλειά από τη νέα κυβέρνηση […]

  2. […] από τον μεγάλο σεισμό της Θεσσαλονίκης (αφιέρωμα)Σαμαράς: Θα ζητήσω σκληρή δουλειά από τη νέα κυβέρνησηΚόμματα της πλάκας.Δεν ξέρω αν το προσέξατε, αλλά στην […]

Σχολιάστε