Citypress-gr®

Επικοινωνήστε μαζί μας : email: citypress.gr@gmail.com

Αλβανικό Όρκς για να πουλήσει μαγκιά πήγε να εξολοθρεύσει ολόκληρη οικογένεια ….

Posted by defactogr στο 3 Ιουλίου, 2012

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία σε ολόκληρη τη Μαγνησία για να εντοπίσει έναν Αλβανό μαχαιροβγάλτη που κόντεψε να στείλει στον τάφο μια ολόκληρη οικογένεια, επειδή του έκαναν παρατήρηση για το θόρυβο που έκανε το μηχανάκι του.
Ο αγνώστων στοιχείων αλλοδαπός περνούσε ξανά και ξανά έξω από το σπίτι της οικογένειας όπου γινόταν ….
γλέντι για τη γιορτή του 60χρονου πατέρα. Ο ίδιος ήταν που βγήκε να του ζητήσει να μην ξαναπεράσει και ο αλλοδαπός έδειξε να συμμορφώνεται. Όμως, λίγη ώρα αργότερα επέστρεψε μαζί με έναν 34χρονο ομοεθνή του κι αυτή τη φορά… κρατούσε μαχαίρι.

Ο Αλβανός άρχισε να βρίζει τον 60χρονο οικογενειάρχη και, πάνω στον καυγά, τον χτύπησε με το μαχαίρι στην κοιλιά. Η 33χρονη κόρη του έτρεξε να εμποδίσει τον δράστη να ξαναχτυπήσει τον πατέρα της, αλλά εκείνος έστρεψε το μαχαίρι εναντίον της και την τραυμάτισε και αυτήν στην κοιλιά. Το ίδιο επιχείρησε να κάνει και στον 34χρονο αδελφό της, που όμως κατάφερε να τον αφοπλίσει αφού πρώτα τραυματίστηκε και αυτός ελαφρά.

Οι δυο αλλοδαποί το έβαλαν στα πόδια και εξαφανίστηκαν, αλλά ο 34χρονος συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα. Μια και δεν πήρε μέρος στη συμπλοκή, αλλά απλώς συνόδευε τον φίλο του, δεν κατηγορήθηκε για συνέργεια. Ο δράστης, όμως, κατάφερε να παραμείνει ασύλληπτος και αναζητείται. Οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Βόλου, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.

defencenet.gr

2 Σχόλια to “Αλβανικό Όρκς για να πουλήσει μαγκιά πήγε να εξολοθρεύσει ολόκληρη οικογένεια ….”

  1. […] Αλβανικό Όρκς για να πουλήσει μαγκιά πήγε να εξολοθρεύ… […]

  2. […] Δημοφιλή άρθρα & σελίδες ΟΣΕ, το παραμύθι της κυβέρνησης Σαμαρά and the company για το ξεπούλημα του οργανισμού…Ρένα Δούρου:Ο Άκης ήταν υπάλληλός μουMKD Το χάσαμε το όνομα Μακεδονία πατριώτη….Κατατίθεται μήνυση κατά Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου για… εσχάτη προδοσίαΑυτοκτόνησε ο αδελφός του τραγουδιστή Λ.ΛιβιεράτουΈτσι συγκαλύφθηκε το σκάνδαλο siemens…τα άρπαξαν όλοιΘα μας τρελάνουν..η τρόικα πρότεινε επαναδιαπραγμάτευση και ο Παπαδήμος την αρνήθηκε..Πες τα ρε Άκη να τελειώνουμε!Ένα βαγόνι γεμάτο «νεκρούς» στο μετρό της ΑθήναςΑλβανικό Όρκς για να πουλήσει μαγκιά πήγε να εξολοθρεύ… […]

Σχολιάστε